![]() |
Lanet Olası TERÖR BELASI..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntı:
Türkiye üzerinde oynanan bu oyunlar mutlak bir gün son bulacak.. Dış güçlerin Aynı Osmanlıdaki gibi içeriden çökertme planları bu sefer tutmayacak.. Yeter artık....... Kardeşi Kardeşi kırdırmaya bir son verilsin..... Oyuna gelmeyelim.. |
Tüm kardeşlerime Allahtan rahmet dilerim.Ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum.Bu tuzaklardan , tarihin her dönemindeki gibi yüzümüzün akıyla çıkmayı Yüce Allahımdan niyaz ediyorum.Bu pis emellere alet olan ruh hastası teröristlerede lanet olsun diyorum.Allah günahsız insanlarımızı katleden bu canilerin , iki yakasını her iki dünyada da bir araya getirmesin.
İmza ayarlarıma taktığım bu siyah kudelayı sizlerede takmayı öneriyorum. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Umarım bu çatışmalar bir an önce son bulur ve daha fazla insan hayatını kaybetmeden toplumsal barış sağlanır.
Şunu da unutmamalı ki; İnsanların konuşmadıkları yerde silahlar konuşur. |
Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.Ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum.bu acıların durmasını diliyorum.
|
Zamanında silah zoruyla alamadıkları TÜRK topraklarını şimdilerde çeşitli entrikalarla parçalama çabasında olan dış güçler,bizim yeni nesil gençlerimiz bu kadar bilinçli ve ATATÜRK ilkelerine bağlı yetiştiği sürece, emellerine ulaşamıyacaklar..........
|
hic kimse bu vatanı bölemez şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum
|
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Onları vuran eller kırılsın. [EDIT]
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... |
abi güzel birkonuya parmak basmışsın bu şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum ya insan küçüçük bir çocuğa kurşun sıkarmı bebeleri babasız bırakırmı hangi kitapta yerivarki bir insan diğerini öldürsün anlamam ben bunu bu cağilliği nezaman anlıycaklar vatanımız elimizden gittiği zamanmı gidemez buna biz türk insanı çanakkaledeki o şeğitlerimizin gazilerimimizin yüzüne nasılbakarız buvataniçin kan dökmüş kan akıtmışız hangi vatan kan akıtılarak kazanılmış işte yüce türk bayrağı o var oldukça biz o bayrağa sağip cıkıcaz [bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer ugrunda ölenvarsa vatandır]
|
Saat 21:50. |