![]() |
tüyo/İzmirliler
Arkadaşlar geçtiğimiz pazardan bu yana 30 daireli binamızın yöneticiliğini üslenmiş bulunmaktayım...
şimdi diceksinizki nerden çıktı..?? :soru: şöyleki. her yönetici gibi bende daire sahipleri ile telefon irtibatına geçtim ve sağlam bir haber aldım ;) bir daire sahibi Ildır da imiş. ve bana Pınar tesislerinin güneyinde(alt tarafında) kıyıdan iyi balık alınıyormuş.. dedi..bir gün önceden haber verip gelirsen sana mevkii tarif ederim dedi... iş bu bilgi İzmirli kıyıcı lara duyurulur.. :) (konuya sag el sol kulak hesabı girdim..olsun maksat muhabbet..) selamlar mufi |
Alıntı:
|
Ula bizim yazlığa gitmicez mi yazın orası yakın bize...:D
|
Muvaffak abi,demek ki site yönetici olursan, kabaca 8-9 yer daha öğreniriz,öyleyse oyum sana abi :D
|
orasının güzel çipura-levrek (özellikle lidaki ve çipura) yaptığına dair benim de duyumlarım var. ben 2 kere gittim oraya ama denk getiremedim iri balık :( ama öyle planlı programlı, sağlam yemli falan gitmemiştim...
|
Alıntı:
|
tamam taygun, müsait bir zaman denk getirip yaparız bir organizasyon:). ama ancak cumartesiler uyar bana, o da toplantım falan olmazsa başta söyleyeyim.
|
Vallaha bende bir organizasyon çok istiyorum hem tago sizin noterliğinizde yapmış oluruz hem dostluğumuzu daha ileri taşımış oluruz...
|
Cumartesi bize uyarda başkalarına uyar mı
|
valla taygun biz organizasyonu yapar duyururuz. gelen gelir, gelemeyenler resimlere bakar, ne yapalım. tabi organizasyon daha fazla kişi katılabilir diye pazar yapılırsa resimlere bakan ben olurum, o da bir seçenek :) :deli: .
|
Saat 15:03. |