![]() |
Herkese Merhabalar
Öncelikle burdan herkese selamlarımı ve saygılarımı iletmek isterim.Lafı fazla uzatmaya gerke yok.Adım Ozan,soyadım Kalınağaç ,14 yaşındayım,İstanbulda olmama rağmen sadece Ayvalık/Cunda Adası'ndaki yazlığımızda balık tutabiliyorum.Şimdiye dek pek balık tutma tecrübem olmasada,internetten ve kitaplardan sürekli araştırma halindeyim.İnşallah sizin desteğinizle çok daha fazla gelişir ileride bende benim gibilere yardım edebilecek düzeye ulaşırım.
|
volkan kardeşim aramıza hoşgeldin öğrenmek istediğin bütün bilgileri sitemizden rahatlıkla öğrenebilirsin. üsdatlarımız sana yardımcı olacaktır.
|
Ozan kardeşim aramıza hoşgeldin, Tuncay abiminde dediği gibi sitemizden balık avı ile ilgili her türlü bilgiyi edinebilirsin, şimdiden iyi avlar dilerim..
|
Ozan öncelikle aileye hoşgeldin.;)
Yiğenim sende bu amatör ruhu olduğu sürece çok başarılı bir avcı olacağından emin olabilirsin;) Mahşallah büyük bir yetişkin gibi ne güzel sözler yazmışsın tebrik ederim. |
ozan kardeşim aramıza hoşgeldin maşallah bu yaşta bu merak sarmışsın sen den ileride çok büyük avçı olcak eminim bu yolda devam et hadi sana rastgelsin
|
volkan kardes aramıza hosgeldın sımdıden keyıflı paylasımlar dılerım
burada sana yardımcı olacak ve bılgı verecek cok abımız ve ustadlarımnız var en kısa zamanda tum bılgılere sahıp olursun umarım |
Saat 01:07. |