kaptankarabulut |
08-07-2010 18:01 |
Taygun'un kardeşine aşı ve ani karar.
Geçen pazar,havanın bozuk olması nedeniyle denize çıkmamıştım.Evde oturmaktan sıkılan Taygun, kardeşi Ali ile birlikte hem gezmek hemde KAPTAN KARABULUT'un çayını içmek için yanıma geldiler.Tabii çaylar içildi sohbet derken henüz aşı olmamış Ali'ye aklımıza aşı yapmak geldi.:D :D :D Benim takımlardan birini indirdik.yemleyip Ali'nin eline oltayı tutturduk. İlk oltada ilk nasibi bir ot balığı oldu.:helal: :helal: Ve ard arda ot balığı küçük karagöz isparoz derken bizim Ali aşıyı almış oldu.Tabii hepsi geri iade.:D :D :D
Böylelikle denizlerimiz önümüzdeki yıllarda bir amatör balıkcı daha kazanmış oldu.:helal: :helal: :helal:
Önümüzdeki on günlük süreç içersinde havaların bozuk olması nedeni ile, henüz yıllık bakımını yaptırmadığım teknemin, ani bir kararla teknemi bir anda kurtarıcının üstünde gördüm.;) ;)
Verdiğim ani karara ben bile şaşırdım. Çünkü niyetim eylüle doğru çıkarmaktı.Ama teknede çay içerken sabah sabah önümüzdeki günlerde havaların bozuk olacağını düşünerek bu işin bir an önce bitsin diyerek kurtarıcıyı cağırıp tekneyi yükledim. Nasip olursa ayın 17 si cuma günü indirmeyi planlıyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|