![]() |
Büyük Patronu Ve Galibi Bu Hafta SOLLADIM :))
Herkeze slm..Yer her zamanki gibi ıldırı sabah 08:00 suya düştük avlak yerimize vardıktan sonra başladık beklemeye dedim yaa botun bu haftaki lideri ben oldum...Fakat havanın patlamasıyla 13:00 gibi bereketli avı bırakıp karaya döndük..Arkadaşlar DİKKAT...balıkları alan benim kepçeyle alan galip,iğneyi çıkaran babam resimleyen yine benim :))bu haftalık bukadar hepinize iyi haftalar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Emel abla harika balıklar cam gibi maşallah :) Galip abi bu hafta seni seyretti anlaşılan.
Şansınız daim olsun rastgelsin. |
tebrikler güzel av dahada güzelleri gelmesi dileğiyle ;)
|
Mahşallah çokta yakışıklılar ;)
çok kısa zaman içerisinde çok güzel balık yakalamışsınız tüm ekibi kutlarım sansınız her daim açık olması dileklerimle...;) |
Harika boy balıklar almışsınız , tebrikler :helal: Böyle iri balıklı avlarınızın devamını dilerim . Afiyet olsun ...
|
Cok güzel bir av gecirmişsiniz tebrikler
|
Güzel bir av olmuş çıpralar harika görünüyor tebrik ederimm..
|
Üçü birarada diye başladım cümleye şampuan reklamına benzedi ama çok yakışıklı duruyorlar ellerinize saglık.
|
Tebrikler güzel bir av olmuş , niceleri rasgelsin
|
Galip Abi, en sonunda balıkları kimin tuttuğu anlaşırdı.
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş. Böylesine güzel avların devamını dilerim. |
Saat 21:47. |