![]() |
Keyifçiler Team
Bu konuya bu ismi bilerek verdim.Çünkü biliyorsunuz bu yıl kıyıdan deniz avları zayıf geçiyor.Bizde yeni yetişen çıraklarımızı hem balığa hemde sohbet ortamına götürüp aşıyı öylece güçlendirebiliyoruz.
Abdullah abi torunu Berkayı ve ben (Furkan Efe ve Dorukhanı)çocukları alıp ,balık şevklerini kırmamak için hiç olmazsa isparozun bol olduğu ve denizin tadını çıkaracakları Aliağa Belediye plajına çıkarma yaptık.Daha sonra yanımıza Figani Dayım ve oğlu Mehmette katıldı.Sohbet koyulaştı.. Çocuklarda hem bol bol isparoz ve küçük lidakiler tutup ellerindeki pası sildi hem de denizde keyfedip güzel bir gün geçirdi. Tüm Rastgelsin üyelerine de selamları var.... İşte bunlarda o günün hatırlanacak bazı kareleri.. Efenin İsparozu.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Berkayın İsparozu.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dorukhanın lidakisi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tutulan balıklara havuz hazırlanıyor..(Tutulan küçük balıklar suya zarar verilmeden geri salındı..) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bendeki keyfe bakarmısınız..:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abdullah abi çıraklara olta konusunda lojistik destek veriyor..:P:P [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] EEEE NE DERİZ HEP BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE::: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çok daha güzel ve keyifli günler geçirmenizi temenni ederiz..(Çocukların yetiştirilmesini ihmal etmeyin ;)) |
Yaşa sen iyimi Hocam hem keyif hem aşı çok çok güzel böyle keyif dostlar daşına sevgilerimle hocam ;)
|
Keyfiniz hiç bir zaman bozulmaz inşallah Kamil hocam...;)
|
hocam çıraklar yetişiyo allah keyfinizi bozmasın
|
Oh oh çıraklar yetişsin tabi :) artık yeni bir jenerasyon oluşturma vakti geldi hocam sizin jenerasyonun yaşı baya ilerledi :) Hasan Balıkçıyla birlikte emeklilik vaktiniz geldi :D
Ellerine sağlık abi yeğenlerin eğlenebiliceği çok güzel bir ortam olmuş :) |
kamil abi süpersin yaşa sen düşünce de süper bende bu taktiği uğguladım manıma kıza süper tuttu ben ne zaman baraja balığa gideceğim desem kız hemen atlıyor babaaaaa bende gideceğim diye. rasgelsin abi çıraklar da canavar gibiler yandı balıklar:D:D:D:D
|
:helal:Küçük çırakların maaşallahı var ne güzel yakalamışlar isparozları, geleceğin amatör balıkçıları şimdiden yetişiyor desenize:helal:
Sizleri ve küçükleri tebrik edeyorum keyfiniz ve muhabbetiniz daim olsun..;) |
Kamil hocaaam sendeki keyif paşa torununda yok vallahi :D
Çok güzel bir gün olmuş. Bu arada Abdullah abimin lojistik destek harika. |
Eeeeee ne de olsa HOCA..:D :D :D
Hoca nerde olsa hocalık yapar.Bu deniz kıyısıymış okulmuş hiç fark etmez..:D :D Kamil hocam seni VE Apo kardeşimi kutlarım.Evet yeni yerişen nesile amatör ruhunu aşılamamız lazım. Tabii hocalarımızın önderliğinde olursa aşı daha garanti olur.. |
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal:
keyifçilerde keyifçi hani :)kamil biladerim harikasın :)bu paylaşımla neler yaptığın ortaya çıktı öğretmensin :)ne diyeyimki aptullah abi sen hele birde figani dayımız beraberse işte keyif bu hepinize yürekten selamlar:) |
Saat 12:50. |