RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Manisa (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7898)

orhan yıldız 19-07-2010 22:02

Manisa

Bu gün Manisaya gittim. Hasan kalfa ve Kamil hocayi görmeye tanişmaya.. beni cok güzel agirladılar sag olsunlar tanıştık ordaki av bayisindem malzeme aldım akşam üstu Apo abi geldi kahveye onlada taniştim cok güzel bir gun gecti, ben kendi adıma taniştıgıma cok memnun oldum. Beni cok iyi agırladılar teşekkür ederim kendilerine. Resimler cektik, kamil hocada en yakın zamanda yükler her halde..

Kamil ESEN 20-07-2010 01:24

Orhan abi,ne iyi ettinde geldin.Beraber güzel bir güne imza attık sayende.Yine bekleriz,herzaman gel..

Bizim semtteki balıkçı arkadaşların çıktığı kahvede Hasan abi ve ben Orhan abiyle tanışırken.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Daha sonrada Aptullah abi ve Muhtarımız Oktay abinin yanına uğrayıp sohbet ederken...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Anıl ÜNALAN 20-07-2010 07:00

Çok güzel görüntüler gerçekten :) Manisayı özlediğimi bir kez daha hissettim :)
Güzel abilerimle Manisa bir başka güzell :)

gonencsenkal 20-07-2010 07:10

Allah muhabbetinizi arttırsın gönüllerin birlikte olmasından candan yapılan sohbetten daha güzel ne var ki bu dünyada..

Necati ARAT 20-07-2010 07:13

Hay maaşallah Allah Muhabbetinizi arttırsın..

Balık sevdası böyledir işte..

Sevdalıları sadece Balıklarla Buluşturmaz Dost da Edindirir..

Paylaşım için teşekkürler

Kamil ESEN 20-07-2010 18:36

Gelmek isteyen arkadaşlara her daim kapımız açık.Bir gece atlayın arabalara buyrun gelin kaynattıralım.Özlemişiz sohbeti..;)

adolomorola 20-07-2010 18:43

Çok güzel kareler doğrusu

Orhan abi keşke çalışma saatleri bittikten sonra gelebilseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu,nasip bir dahaki sefere inşallah diyelim...;)

Hasan BALIKÇI 20-07-2010 19:02

helal olsun orhan biladerim :helal::helal::helal:

sanaldan çıkıp gerçek hayattada biraraya gelmek çok güzel oluyor.allah muhabetimizi bozmasın diyelim.:)artması dileklerimle diyorum.:)

orhan yıldız 20-07-2010 20:24

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 89788)
Çok güzel kareler doğrusu

Orhan abi keşke çalışma saatleri bittikten sonra gelebilseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu,nasip bir dahaki sefere inşallah diyelim...;)

kardeşim seni sordum akşam 6 da geliyo dediler inşallah birdahi sefere tanışirız kardeşim

orhan yıldız 20-07-2010 20:27

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 89800)
helal olsun orhan biladerim :helal::helal::helal:

sanaldan çıkıp gerçek hayattada biraraya gelmek çok güzel oluyor.allah muhabetimizi bozmasın diyelim.:)artması dileklerimle diyorum.:)

evet hasan tertibimsadece sanalda degil reyaldede bir araya gelip tanişmak lazim yeterki insanin icinde olsun her yere gider kanı ısındımı tanışmak icin bu benim kendi düşüncem

Saat 14:33.