![]() |
Manisa
Bu gün Manisaya gittim. Hasan kalfa ve Kamil hocayi görmeye tanişmaya.. beni cok güzel agirladılar sag olsunlar tanıştık ordaki av bayisindem malzeme aldım akşam üstu Apo abi geldi kahveye onlada taniştim cok güzel bir gun gecti, ben kendi adıma taniştıgıma cok memnun oldum. Beni cok iyi agırladılar teşekkür ederim kendilerine. Resimler cektik, kamil hocada en yakın zamanda yükler her halde..
|
Orhan abi,ne iyi ettinde geldin.Beraber güzel bir güne imza attık sayende.Yine bekleriz,herzaman gel..
Bizim semtteki balıkçı arkadaşların çıktığı kahvede Hasan abi ve ben Orhan abiyle tanışırken. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha sonrada Aptullah abi ve Muhtarımız Oktay abinin yanına uğrayıp sohbet ederken... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok güzel görüntüler gerçekten :) Manisayı özlediğimi bir kez daha hissettim :)
Güzel abilerimle Manisa bir başka güzell :) |
Allah muhabbetinizi arttırsın gönüllerin birlikte olmasından candan yapılan sohbetten daha güzel ne var ki bu dünyada..
|
Hay maaşallah Allah Muhabbetinizi arttırsın..
Balık sevdası böyledir işte.. Sevdalıları sadece Balıklarla Buluşturmaz Dost da Edindirir.. Paylaşım için teşekkürler |
Gelmek isteyen arkadaşlara her daim kapımız açık.Bir gece atlayın arabalara buyrun gelin kaynattıralım.Özlemişiz sohbeti..;)
|
Çok güzel kareler doğrusu
Orhan abi keşke çalışma saatleri bittikten sonra gelebilseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu,nasip bir dahaki sefere inşallah diyelim...;) |
helal olsun orhan biladerim :helal::helal::helal:
sanaldan çıkıp gerçek hayattada biraraya gelmek çok güzel oluyor.allah muhabetimizi bozmasın diyelim.:)artması dileklerimle diyorum.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 14:33. |