![]() |
Bir Sazan Avıda Bizden Olsun
Baktım ki herkes sazan avına merak sardı,hadi dedim Kamil'e bizde bi sazan avı yapalım.Kamilin amca oğlu Fikret te katıldı bize.Balık en çok kuru üzüme geldi.Aslında önceden hep hamurla tutardık.Onun da huyu değişmiş.
Bucalı Orhan kardeşimin gittiği yere bizde gittik ve aşağıda gördüğünüz balıkları sabah 9 dan akşamüstü 17 ye kadar tuttuk.En ufağı 38 cm en büyüğü 44 cm. geldi.İdare eder.Ama asıl sazanları incirler erince tutarız.Bunlar tatbikat.;) Herkese rastgelsin.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok güzel vakit geçirdim bu gün.Oltalar hiç susmadı.Ortam şahaneydi.Ağaçların gölgesinde şezlongta uzanıp çayı yudumlarken 10 tane kuzucuk yakaladık.Daha ne olsun.Ama en ufak balıkla benim fotoğrafı çektiniz ya alacağınız olsun.:(
|
Mahşallah Apo abi hiç yerinde durmuyorsun..:D
Kısa zaman içinde güzel bir av olmuş tüm ekibi kutlarım..;);) Herkes yakaladığı balıklarla güzel pozlar vermiş ne güzel..;) |
apo abiiiiiiiii beni de dawet edin bidahakine anlamam sonraa he abim ellerinize saglık guzel bi aw olmus daha iyileri olur isallah
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tam abiiii gelom;) |
Alıntı:
|
aptullah abi hızına yetişilmiyo haaaaa:D:D:D:D
ama sana çok yakışıyo abi :helal::helal::helal:sazan tutmasından anlamam anlamadığım içinde aman abi bende geleyim diyemiyom;)sizinle her yere giderim hemde seve seve :)çünkü siz harika insanlarsınız nediyeyim başka :) sizlerle beraber yenirde içilirde balığada gidilir maçada :D hepinizi yürekten kutlarım:helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 21:30. |