![]() |
bu hafta sonu kafa hasan abiyle madrana gitmeye karar verdik onlar cuma akşamdan gitti ben cumartesi sabah gittim olta atacagımız yeri tespit ettik botla malzemeleri taşıdık güneş cıkmaya başlamiştı sıcaga kalmadan oltaları attık sabah cayimızı koyduk ben gelırken izmir boyozu getirdim kahvatıyı yaptik sabahtan başladı balıklar gelmeye o gün yaklaşik 35 parca yakaladık pazar günüde geldi saat 1de avımızı sonlardırdık saymadım ama 55 parca balık vardıcok güzel 2 gün gecirdik soguk su bol yemek bol daha birde hasan abi gövecte kuru fasulye yaptı valla parmaklarımızı yedik harika olmuşturesim cektik hasan abide bu gün yüklencek sizinle paylaşmak istedik herkeze bol sanslar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
merhaba orhan fotoğrafları kamil hocama verdim fırsat bulursa siteye yükliyecek gerçekten güzel bir hafta sonu geçirdik dileğim böyle bir hafta sonunu tüm arkadaşlarla geçirmek temennim o inşallah bir gün oda gerçekleşir
|
Orhan kardeşim tebrikler anlatımından anladığım kadarıyla güzel bir hafta sonu geçirmşsiniz..Afiyet olsun..
|
Orhan abim devamlı balıktasın geçen günde aynı şeyi yazmıştım tebrik ederim inşallah daha iyi avlar yaparsın abi. Kamil hocam fotoğrafları umarım en kısa sürede yükler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Orhan abi maaşallah güzelbirlikdelik ve av geçirmişsiniz..
Kurufasulya için de eyrıca afiyet olsun.. Ağzımın suyunu akıttın vallahi.. Neyse resimleri bekliyorum ve tabiiki seni hala gelmedin bir bardak çayımı içmeye unutma.... |
:helal:Orhan abi tebrik ederim güzel bir av yapmışsınız fotolarıda sabırsızlıkla bekliyoruz madranın havasıda suyuda bir başkadır.Pozitif enerjiyi depolamışsınızdır artık:helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 13:40. |