![]() |
Ziyaret
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu gün Necati kardeşimin ziyaretine gittim.. Sabah 09:30 da taniştik sohbet ettik gelsin caylar gitsin kaveler. Öyle yemegi derken saat 4 olmuş.:D:D Sohbet baya koyudu saati bile farketmedik.:) Ben sahsen necati kardeşimle tanıştıgım icin cok mennun oldum. İnşallah herkezle tanışma fırsatım olur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:)
Necati'nin de kahvesi içilir diyorlar abi. Bakalım bize ne zaman kısmet olacak. |
vallahi necati abiyle organizasyonda tanıştım ben de gerçekten kısa bi sohpetim oldu gerçektenki sohpetine doyum olmuyor inşallah biyerde denk gerizde bisohpet etme fırsatımız olur hadi rastgelsin
|
Dostluklarınızın devamını dilerim,paylaşım için teşekkürler.
|
Alıntı:
Orhan abim inan bende senin kadar mutlu oldum.. Yanıma kadar gelip ziyaretin beni ziyade etti .. Sakızlı kahvem yoktu normal kahveler içildi çaylar içildi ama sonraki sefer Sakızlı kahvemizide içeceğiz işaallah.. Ama yine benim orada ama bir su kenarında.. Sohbetin muhabbetin için teşekkür eder her daim seni ve tüm dostları beklerim.. Kalın sağlıcakla.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bana sakızlı kahveden yokmu
|
Saat 23:39. |