![]() |
Raif Kaptan İle Balık Avımız (05.08.2010 Çeşmealtı)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Perşembe akşamı, Raif Kaptan ile çeşmealtın'da buluştuk. Ben, Mehmet Enişte'mi Raif Kaptan'da Engin Kardeşim'i alıp Çeşmealtı limanından ayrıldık. Her zaman olduğu gibi hekim adası gidip çapamızı attık. Çok güzel bir akşam oldu sohbet muhabbet derken sabah güneş doğduktan sonrada çapamızı alıp limana döndük. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Vallahi ne diyeyim bilmiyorum..
"İki Mercam ustası çıkmış maydane,İkiside birbirinden Merdane" Abi harikasınız.. Güzel av güzel paylaşım.. Bizide bu güzelliğin çine dahil ettiğiniz için teşekkürler.. |
Vay vay vay ekip harika, balıklar muazzam Çeşmealtı raporları göz kamaştırıyor şu sıralar.
|
ellerinize sağlık emeğinize sağlık çok şahane gözüküyorlar mercanlar mırmırlarda tabiki ...
|
:helal:Maaşallah balıklar çok güzel tebrik ediyorum hepinizi allerinize sağlık afiyet olsun...:helal:
|
İbrahim kardeşim tüm ekibi kutlarım,
mercanlar pırıl pırıl masallah :) daha niceleri rastgele. |
İbrahim yaptın yine yapacağını,beni atlatıp Raif beyle beraber kurdunuz düzeni:).Şaka bir yana yine güzel bir av olmuş.herkesin ellerine sağlık.Tebrikler.
|
tüm ekibi kutlarım.Ellerinize sağlık.herdaim rastgele.
|
Bravo size.Tebrik ediyorum hepinizi.Av çok güzel geçmiş gerçekten,rastgelsin.
|
ibrahim abi yine pembeleri toplamışsınız:)
tüm ekibi tebrık ederim.. |
Saat 20:25. |