![]() |
Çipuracılar bu hafta Rota değiştirip MIRMIRA TAKILDI :))
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam, balık dostlarım..Bu hafta cmartesi 16:00 da yükledik yine arabamızı,nevalemizi umutlarımızı ailecek yine vazgeçemediğimiz ıldıra gittik..Akşam suyunda bişeyler olmayınca karada güzel bi yemek keyfi yaptık..sabahın ilk ışığı bizi yine sulara attı..Dönüşte yine anlatılacak keyifli bir günü arkada bırakıp resim karelerininle bütünledik...Sevgilerimizle... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mırmırlar hatırı sayılırmış gerçekten.Hepinizi kutlarım,güzel av yapmışsınız.Rastgelsin..
|
selamlar bizde bu hafta ctesi gece Ildırı`daydık dediğiniz gibi akşam suyunda çok zayıf av verdi, genede mırmırlar süper olmuş iyi günler dilerim..
|
galip abi masalllah asker gibi dizmissin balıkları ellerine saglık afiyet olsun
|
çok güzel balıklar afiyetolsun
|
Tüm ekibi tebrik ederim...mırmırların da maşallahı var ...daha güzelleri ailenizle sağlıklı günlerde nasip olsun..
|
Hey maşallah, mırmırlar iştimaya geçmişler.:helal: :helal:
Emel kardeşim bunlarıda sen tuttun değil mi?? :D :D Galip kardeşim sana kim dedi balıkcı kızını al diye..:D :D :D Bak nasılda havasını atıyo hepimize..:D :D :D |
sizin gibi güzel ailelere imreniyorum.:)ailece yapılan avlar herzaman güzeldir tıpkı bu avınız gibi:):helal::helal::helal:
yüreğinize sağlık :) |
Bence mırmırlar çipuraları aratmayacak güzellikte :)
Tebrik ediyorum tüm aileyi :) |
Galip çim yine kalite balıkları yakalamışsınız sizi gönülden kutluyorum harika av olmuş tebrikler.
|
Saat 21:46. |