![]() |
ÇANDARLI da mera
Merhabalar, foruma uzun süredir üyeyim, çok yararlanıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çandarlıda dip için mera koordinatı verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. İlginiz için teşekkürlerimle.
Not: Çandarlıdan açılan dostlarla birlikte çıkmaktan da büyük onur duyarım. Bizde 5.5 m ahşap bir emektar var. Selamlar, saygılar... |
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
|
Ayhan Ustam merhaba. Çandarlıda'mı yaşıyorsun ? Benim en gözde yerlerimdendir, hayranım oraya vede sürekli gelip giderim , balıkçı akrabalarım var orada her türlü yardımcı olurlar.
Saygılarımla |
FAtih Bey merhaba, ikinci yazı geçiriyorum, yıllık izin ve hafta sonları gidiyorum. Bölgede yeni olduğum için balık meraları hakkında bilgim yok, telefonumda GPS olduğu için koordinatla yer bulabilirim, yada eski usul kerterizle yer bulabilirim. Selamlar...
|
Çandarlıya geçenlerde arkadaşlar gitti.Süper karagözler tutmuşlar.Her biri yarımşar kg.Ama kerterizi tam almadım.Sadece gorgıa (İkiz) adaların yakınında olduklarını hatırlıyorum.
|
alsana sana bir yer.
:Darkadaşım.deniz köyün karşısında georgi adaları vararkanı köye ver büyük adanın solundaki kücük adanınortasına git.fazladerindegildir ama balık alırsın orada kayalık bölgevar.büyük adanın sagtarafındamaltepe burnu hizasında 50 metre kadar su var.aşagıda birikim taşlar mevcut.akşam yada sabak çok erken.mümkünse mamun.canlıyem.abüyük adanın arkası sagtarafta koyun sagtarafı yani açıga bak sagın burunun 20metre acıgı.artık rasgele.iri balık alma şansın yüksek.
|
teşekkür
Ömer bey, çok teşekkür ediyorum, bir kez iki adanın arasında balık çiftliğinin 50 m kadar yakınında 3 tane iri karagöz almıştım. Aynı yer mi tam anlayamadım. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum, selamlar...
|
Saat 03:13. |