![]() |
Çupra ve menakoplar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dün akşamüstü amcaoğlunun telefon etmesiyle planladığımız balık avı sonucunda yakalamayı tahmin ettiğimiz balıklar gelmedi ama şansıma çupra ve eşkinalar yemekliği çıkardı.Amcaoğlunun şanssızlığı üzerindeydi ama olsun o kadar ,hafta arası epey iri balık almış ,hiçolmazsa hafta sonu bana kalsın. ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Nevzat balıklar tam kartpostallık maşallah.Ama o minekopmu,eşkinamı?Ben eşkinaya benzettim.Rastgelsin..
|
tebrıkler guzel av olmuş yanlız o üçü eşkına dır bılgınıze....
|
Ohhh..Mahşallah güzel bir av olmuş tebrikler...;)
Afiyet bal şeker olsun...;) |
Brateeee :)
balıklarda harika yeğenimde :)allah daha iyilerinide nasip etsin.:helal::helal: |
Öncelikle tebrik ederim. kullanılan takımlar için biraz bilgi vermenizi rica etsem hem paylaşım daha anlamlı olur hemde bizler sadece sizi tebrik etmekle kalmaz birazda kendimiz için bi şeyler öğrenmiş olurduk. Rastgelsin.
|
Nevzat abi harika balıklar tebrik ediyorum ama en güzeli sanırım seninde katılacağın gibi fotoğraflardaki 5. balıktır :)
|
Nevzat abi harika balıklar paylaşımlarını bekliyoruz..
Şansın hep açık olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
tebrıkler güzel balıklar.:)
|
Eline sağlık Nevzat abi :) Erhan abi ile çok yakında kulaklarını çınlattık raporla geri döndün haydi hayırlısı,bayramdan sonra kendini ayarla ona göre :D Selamlar.
|
Saat 19:40. |