![]() |
Kendi imalatım dökme kurşunlar
Sevgili arkadaşlar; Hurda kurşunlardan evde kendim kurşun yaptım... Paylaşmak istedim...işte resimler... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: |
Düşünce güzel bence tebrik ediyorum sizi. Gramaj konusunda ayarlaması güç olabilir ama eski kurşunların değerlendirilmesi açısından yararlı. Tornacı gözüyle bakınca yapılabilir bir proje tekrar tebrikler..
Saygılarımla |
Alıntı:
Fatih kardeş kalıp özellik olarak uygun olduğu için göz kararı ile daha küçük dolayısıyla daha düşük gramajlara ulaşmak mümkün.... Daha küçüklerinden de döktüm biraz eksik doldurunca 25-30-40 gramlık kurşunlar elde edliebiliyor...deneme yanılmayla oldu küçük bir tartım var ...Tarttım :D:D:D ....sağlıkla kal |
Eline sağlık Doğan güzel bir çalışma olmuş desene bundan sonra kurşuna para yatırmayacagız...:D:D:D
|
Tanıdığım bir balıkçı var o sağolsun kurşun açısından desteğini asla eksik etmiyor benden =)) bu fikir benim için çok cazip gELdi eritip istediğim formata sokabilirim onları tekrar tebrikler.
Saygılarımla |
Doğan abi güzel çalışma ellerine sağlık, bende bu tip bir kalıp ile ilgili araştırma soruşturma yapmıştım fakat sonradan hevesim kaçtı hazır almak daha kolay geldi :)
Bu arada eminim sen konu hakkında bilgi sahibisindir fakat uyarı amacıyla konuya kurşunun erirken zehirli gaz salgıladığını mümkün olduğunca havadar yerde bu işin yapılması gerektiğini yazarsak iyi olur kanaatindeyim. |
doğan abi yakında seri imalata geçersin inşallah:D
ellerine emeğine sağlık abi, paylaşım için teşekkürler:) |
Güzel ve pratik bir kalıp olmuş.Her aşama geçişinde havşa açabilirsen takılmaları biraz daha önleyebilirsin;)Eline sağlık..
|
Doğanım ellerine sağlık kalıp tamam denemeler tamam sıra geldi hurda kurşun tedarikine ..
Onuda Yağızım halleder .. Bir balık sonunda dalıp av bölgessini bir elden geçirse 2-3 kg kurşunumuz olur..:);) |
Çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık. Rastgelsin.
|
Saat 16:20. |