![]() |
herkese merhaba
Merhabalar.Ben Kocaeli'de öğretmenlik yapıyorum.hobi olarak zıpkın avıyla uğraşıyordum.olta avcılığıda yapmak istiyorum ama sıfır bilgim var.bu yüzden siz değerli üstadlarım bana malzeme konusunda yardım edebilirmi?
bu hafta kamış ve makine alacağım hangi markaları tercih etmeliyim acaba? şimdiden teşekkürler. |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Olta takımınızı ne avında kullanacaksanız onuda yazarsanız size daha iyi yardımcı oluruz.Mesela at-çek veya sırtı yada kıyı avı için farklı kamışlar kullanılır.
|
Aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Alıntı:
Ulaş hocam aramıza hoş geldiniz.. Öncelikle sizin zıpkın ile yaptığınız avların hikaye resim ve mümkünse videolarını görmek isteriz .. çünkü oltacı çok zıpkıncı az.. Almak istediğiniz kombine ve kullanışlı bir takım için..; Kamış....:Elegance 3.00 metre (sadece 3.00 metreliğini bulabilirsen al) Makina ..:Riyobi Ecusima 6000v yada 8000vi tavsiye ederim.Sanırım böyle bir kombine sana kamış 40-50 tl Makina ise 70-90 tl civarı edinebilirsin.. Şimdiden rastgelsin.. |
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum..
|
ulaş ogretmenım aramıza hosgeldınız sımdıden keyıflı paylasımlar dılerım
ustadlarımızdan gereklı bılgıyı alacagınızdan emınım sımdıden paylasımlarınızı beklıyorum |
Hepinize teşekkür ederim bu sıcak karşılama için :)))
Ben daha acemiyim tabir-i caizse :) o yüzden kıyıdan arkadaşların oltasıyla çapari avı yapıyorum şimdilik.orta ayarda bir fiyatla malzeme almak istiyorum.zıpkında da acemiyim ve olta avında olduğu gibi zıpkında da teçhizat sorunum var değerli üstadlarım.yardımlarınızı ve tecrübelerinizi yansıtmanız dileğiyle tanıştığıma memnun oldum hepinizle :)))) |
hocam aramıza hoş geldin manisadan selamlar
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz; :)
İğneniz balıksız kalmasın, ;) ''Kocaelinin neresindensiniz'' :soru: |
Saat 23:19. |