![]() |
Balıkesir Sazanları
Bu hafta hasan kalfayla cıktık yola.. cumartesı sabah 4 de Balıkesire dogru.. 6 parca balık aldık .3 tanesı iyi cıktı. yaklaşık 1,5 ila 2 kilo arası. yanliş yerde durmuşuk. ama yinede boş gelmedik. bazı resimler cektim sizinle paylaşmak istedim.Herkese rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Masadaki kuzu bayağı iyimiş,buraya uğradığınızda onu görmemiştim.İki çılgın sazancı buluştunuz,bundan sonra karıştırırsınız bütün barajları..Hadi Allah şansınızı daim etsin,bol nasipler dilerim.rastgelsin.
|
Alıntı:
|
MaşAllah abi çok güzel av olmuş tebrik ederim. Bu arada abi yem olarak ne kullanıyosunuz öğrenmem mümkünmü ?
Saygılarımla |
güzel av olmuş tebrkler kalfa hasan işinibilir
|
orhan abi güzel yere kamp kurmuşsunuz..
masadaki sazanında maşallahı var:) daha büyüklerinin oltanıza gelmesi dileğiyle:) |
Vay vay vay Orhan abim yine iş başındasın, nedir bu sazanların senden çektiği :)
Tebrikler inşallah daha irilerine. |
Güzel av olmuş tebrikler,emeğinize sağlık,
Paylaşım için teşekkürler. |
balıklar güzel afiyet olsun
:helal::helal::helal: |
İşte olay bu..
İki çılgın sazancı bir arada Muhabbetiniz bol olsun.. Masa üzerinde yatan ve hasan abimin elindeki sazan evlere senlik.. Ellerinize emeğinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Saat 14:58. |