RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Videolar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Bu kadar tutmayın dedim ama dinlemediler.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8048)

Kamil ESEN 22-08-2010 01:33

Bu kadar tutmayın dedim ama dinlemediler..

Geçenlerde bizim güneyli,perudan ve ekvatorlu balıkçı arkadaşlar telefon edip,balığa gidecez dediler.Hadi dedim Allah rastgetirsin.
Ben huylarını bildiğim için "bakın kardeşim çok tutup ziyan ediyosunuz ,bu sefer idareli gidin" dedim ama kime söylüyorsun arkadaş.Ya, hocam zaten inşaattan kafamızı kaldırıp balığamı çıkıyoruz ki.20-25 kişi toplanıp bi tekne tutmuşken Allah ne verdiyse tutacaz dediler.Bakın yine neler yapmışlar..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

kaptankarabulut 22-08-2010 09:24

Ya kamil hocam, valla ne yalan söyleyeyim imrenerek izledim..Adamlar atıp çekiyorlar..Eğer kordinatları verirsen teknemin rotasını o tarafa doğru hemen çeviririm. :D :D :D :D:D

İrfanavcı 22-08-2010 11:29

Kamil hocam inanılmaz birşey bu yaa,paylaşım için teşekkürler.

paşalı 22-08-2010 11:38

Ne bu böyle be kardeşim.Arkadaşların haklı onlar istemesede balığın kendisi geliyor ne yapsınlar onlarada bir aşırtmak kalıyor.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.

Fatih AKDAĞ 22-08-2010 12:08

Resmen olta balıkçılığında son nokta =))) Gerçekten imrenmemek mümkün değil.
Paylaşım için teşekkürler kamil hocam.

Saygılarımla

Necati ARAT 23-08-2010 07:48

Kamil abim teşekkürler..
Buna benzer bir vidyoda ben izlemiştim..
Ama o çook eski tarihlere aitti..
Yenilerini görmekde güzel..
Videonun sonuda çok hoş katılımcı dostları tek tek tanıtmışlar..

Taygun KOCABIYIK 23-08-2010 11:19

Balıkların kafasına sopayla vursan olacak o derece bol maşallah :D
Kamil hocam Farfar Ali'de gitmiştir böyle avlara değil mi?

Kamil ESEN 23-08-2010 17:24

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 91912)
Balıkların kafasına sopayla vursan olacak o derece bol maşallah :D
Kamil hocam Farfar Ali'de gitmiştir böyle avlara değil mi?

Ali abinin inşaat işçileri zaten bunlar.Hafta sonu Ali abi balığa giderken 100 tane kadarını alıp iğneye takıyormuş.Ondan biraz fazla tutmuşlar zaten.:P

xnode 23-08-2010 18:38

Paylaşım için teşekkürler;

Adamlar insan gibi, eski tekniklerle avlanıyorlar. Böyle olunca ne bentik yapıyı ne de doğal dengeyi bozuyorlar. Bu verimlilik türkiye'de olsaydı orayı çevirme ağıyla şimdiye kadar çöle çevirmişlerdi. Sonra da ekranlar önüne çıkıp devlet bize yardım etsin diye ağlarlardı herhalde...

Kamil ESEN 24-08-2010 16:45

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 91922)
Paylaşım için teşekkürler;

Adamlar insan gibi, eski tekniklerle avlanıyorlar. Böyle olunca ne bentik yapıyı ne de doğal dengeyi bozuyorlar. Bu verimlilik türkiye'de olsaydı orayı çevirme ağıyla şimdiye kadar çöle çevirmişlerdi. Sonra da ekranlar önüne çıkıp devlet bize yardım etsin diye ağlarlardı herhalde...

Tam yerinde bir tespit olmuş.;)

Saat 23:54.