![]() |
zeytinler hasan balikcıyla hafta sonu
bu hafta sonu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hasan balıkcıyla zeytinlerde güzel bir av yaptık bazı resimler cektim hasan kameranın şarzı bitmiş ben kendi kameramla cektim hasan cuma akşamı gitmiş ben cumartesi öylen geldim cok güzel 2 gün gecti iyide av oldu bunları sizinle paylaşmak istedim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Orhancım güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz balıklarda süper kutlarım seni ve tüm ekibi.Zaten Hasanla avlanmak bir ayrıcalık olsa gerek.Paylaşım için teşekkürler.
|
oooooooo tertiplerim kutlarım hepinizi harika kareler bunlar
|
Harika kareler....:helal: :helal:
Zaten HASAN BALIKCI ile aynı ortamda olupda aynı havayı soluyupda paşa çekememek imkansız.. Avınız bereketli geçmiş afiyet olsun.. |
tebrikler orhan abi ben buradan fotolara bakıp yorum yaparken sen hasan abimi bulup paşaları çekmişsin helel olsun sana. tüm ekibi kutlarım afiyet bal şeker olsun
|
super super super....vallahi de billahide bravo...Hasan Abi gitmis mi o mandagozler ordan :)
sevgi selamlar |
Helal size be.Ne güzel bir av olmuş.Keşke bende aranızda olabilseydim.Allah muhabbetinizi ve şansınızı daim etsin..
|
Orhan abi aman dikkat bu hasan abi seni paşacı yapmasın :D:D:D
Paylaşım için teşekkürler ...;) |
abi ben size hayran kaliyorum super baliklar tutmusunuz ve ortam cok guzel gozukuyor rasgele devami gelir
|
Balıklar süper, ortam dahada güzel. İnşallah bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız. Adaş'ımı ve Orhan arkadaş'ımı candan kutlarım.
|
Saat 03:15. |