![]() |
Demirköprü (6) Trofeler Başladı
Evet arkadaşlar Ramazanın bitmesini iple çekiyordum ve Bayramın 3. gününe kadar sabrettin ve sabır taşı çatlamadan Erdoğan abiyi aradım abi ben Salihli'ye gidiyom hemen hazırlan beraber didelim dedim oda sanki böyle bir davet beklermiş gibisinden kendimizi bir anda Salihli demirköprü barajında bulduk ve çokta güzel bir av yaptık biraz hamlık olsa gerek bir hayli yoruldum fazla söz etmeden sizleri foto ve videola başbaşa bırakıyorum...;)
Avlak bölgesine tekneyle gitmek kadar güzel birşey yok ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sürküler dışı balıklar geri iade..;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Akşam yemeği sade ama çok güzel olmuştu bence...;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şunların güzelliğine bakarmısınız...;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İŞTE GÜNÜN TROFESİ Onu videoya çektik zannetiyorduk ama çekememişik:(:( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Nazar değmesin inşallah...Sevgili Öner abi ve Erdoğan abi bu güzellikler sizler gibi daha nice güzel insanları bulsun....Bereketli bir av olmuş....Ayrıca duyarlı davnışınız için profesyonel avcılık adına yapmış olduğunuz limitler dahilinden daha küçük boyutta bir balığı suya tekrar iade etmişsiniz tebrik ediyor ve sizlere saygı duyuyorum...Allah daha güzel avlar nasip eylesin...sağlıkla kalın
|
:helal: :helal: :helal:
Önerrrrrrrrrrrrr.......... Tebrikler, işte bayram böyle kutlanır. harika trofeler... afiyet olsun.Balıklarda menemende.:D :D :helal: :helal: |
Öner abicim tebrikler döktürmüşsünüz maşAllah :) Nasip olursa ayın 21inde yıllık iznim başlıyor ve benimde manisa bölgesi maceralarım başlıycak hayırlısıyla. Tekrardan tebrik ederim.
Saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Manisa bölgesi derken ? Tatlısumu ? |
Evet Öner abi tatlı su olacak Turgutlu - Gölcük - Salihli ve hatta Bergama taraflarını gezecem gibi boş durmak istemiyorum :D Ayrıca bu gölcük bölgesini çok met ediyorlar bilgin varmı abi ?
Saygılarımla |
tebrikler öner kardeşim ya bende sans yok 2 defa gittim oraya birtane tık demedi bir daha zor giderim artik oraya size birakayim trofeleri daha iyi avlara kardeşim sansın bol olsun
|
Öner tebrikler güzel bir av olmuş :helal::helal: inşallah daha iyilerine
|
Saat 22:48. |