![]() |
11.09.2010 Pamucak - Zeytinköy
11.09.2010 Tarihinde saat 18:45'te Torbalıdan yola çıktık önce yemlerimizi aldık ve motorun benzin işlemi derken koyulduk yola , saat 19:30'da Zeytinköy avlak bölgemizdeydik , hazırlıklar derken 19:45'te oltalar suya atıldı. İlk attığımda 1 tane balık geldi ama ismi cismi nedir bilmiyorum bu konudada yardımınızı istiyecem. Yaklaşık 2,5 saat o bölgede kaldıktan sonra yer değiştirmeye karar verdik. Pamucak iskelesine gittiğimizde 22:30'u gösteriyordu saat , rüzgarla biraz boğuştuktan sonra şifayıda kaptık :) Saat 01:00'i gösterdiği sıralarda avımız son buldu. Fazla tat vermesede hevesimizi denize bıraktık geldik.
Saygılarımla. Buyrun Resimler Gün batımı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nacizane Mırmır efendi :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Birlikte yola çıktığımız Ahmet kardeşim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Orada avlanan balık tutkunları :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Birde bu balıkların cinsi nedir söylerseniz sevinirim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu balıklar eşkina balığı.Kayalıklarda gece boru kurdu ile tutabilirsin Fatih.Diğer bir adıda kaya levreğidir.Şansın açık olsun ,Rastgelsin..
|
Fatihcim balık az olsada kurtlarını dökmüşsün.Paylaşım için teşekkürler.
|
paylaşım için teşekkürler azda olsa balık tutmuşsunuz afiyet olsun
|
Fatih abi tebrikler güzel av olmuş bu balıklar benim görüşüm minekop.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
eşkina balığı yakalamışsın..geçen aylarda yakalamıştım..oldukça lezzetlidir..
|
Dostlarınla güzel bir hafta sonu olmuş bu bence herşeye değer hem boşta gelmemişsiniz tavalıklar çıkmış bir dahaki sefere bol nasipli avlar nasip olması dileklerimle...;)
|
Fatih harikasın kardeşim..
Güzel v ve zaman geçirmişsin emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha iyileri ve irileri sizlerin oltasına takılsın inşAllah :)
Saygılarıma |
Emeğinize sağlık daha iyileri sizlerle olsun...:helal::helal:
|
Saat 03:08. |