![]() |
İzmir Çeşmealtı Düz Ve Antenli Mercanlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Her zaman olduğu gibi cumartesi gecesi Bornova'dan çeşmealtı'nın yolunu tuttuk. Son üç haftadır gece balık tutamıyoruz. Tuttuğumuz balıkları sabah aldık. Fotojenik olanlar... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bereketli olsun antenliler harika görülüyor afiyet olsun.
|
ibrahim tebrikler demek problem bendeymis bak ben olmayınca hersey yolunda kırmızılar harika tüm ekıbi kutluyorum tebrikler
|
tebrikler balıklar muhteşem antenliye aşık oldum. :) güzel bir baylaşım teşekkürler gözümüzün pası silindi. bu arada çeşme altı denilen yerde mi yuva yapmış bu yakışıklılar neden başka yerden çıkmıyor bu balıklar merak ettim ?
|
Ellerinize sağlık hakikaten fotojenikmiş balıklar,her daim rastgelsin
|
İbrahim abi yine yapmışsın yapacağını ..
Bu bana yapılırmı yahu.. bana garezin mi var senin.. Böyle fotojenik fotolarla kafayı yedirteceksin vesselam.. Ama maaşallah harika kareler.. Allah daim etsin.. Paylaşım için teşekkür ederim emeğine sağlık.. |
antenliler hakikatten harikaymış tebrikler pazar günü bende oradaydım lidakiler gelmeye başlamış ama çupralardan eser yok selamlar
|
İbrahim abi herzamanki gibi süpersin daha iyileri seninle olsun....
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal: |
İbrahim abii oramız buramız şişecek bak :D Canımız çekiyor, yarın Süleyman kaptanım ile niyetlenmiştik baş başa ava çıkmaya ama hava bozuk gösteriyor yine bize hüsran bize yine hasret var :D
Tebrik ediyorum kalamar için iki kere tebrik ediyorum afiyet şeker olsun... |
Sevgili İbrahim ellerinize sağlık, balıkların güzelleştiğinin habercisi oldunuz.
Sonbaharın bereketli geçmesini dilerim |
Saat 21:54. |