![]() |
İzmir İnciraltı'nda Lidaki ve Çipura başladı
merhaba
cumartesi ben ve bacanak ( murat baykent ) ve onun arkadaşı inciraltından tekne ile bizim çakal diye tabir ettiğimiz yere gittik. saat 10 dan akşamüstüne kadar avlandık hava değişken olduğu için fazla balık tutamadık . resimler bacanağın telinde onun için resim koyamıyorum .ama dün tek başına gittim saat 14 ile 17 arası bayağı bereketli idi . yaklaşık 4 kilo lida ve çiprura karışık yem olarak ta mamun ve yengeç takım olarak ta hırsızlı zoka misina 0.30 rastgele arkadaşlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ergül abi paylaşım için teşekkürler..
Avınız daim olsun.. Resimleri bekliyoruz.. Saygılar.. |
Maşallah iyi av olmuş.Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
|
Ergün kardeşim bu habere sevindim.Bende inciraltıcıyım grçi kıyıdan atıyorum ama başladımı tavalık alıyorum.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
|
Ergül kardeşim paylaşım için teşekkürler. Keşke resimlerinide koyabilseydin gözlerimiz bayram ederdi. Afiyet olsun.
|
Paylaşım için teşekkürler fotoları bekliyoruz...:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu balıkları seviyorum :) tebrikler zoka ile avlanmanın keyfide gerçekten bambaşka. Daha bereketli avlar dilerim.
|
Biz'de diyoruz çeşmealtı'nda neden balık yok...
Ergun abi, balıkların önünü kesmiş. Üç beş tane bize'de gönder abi çeşmealtı'nda çupura tutmasını özledik. Çok güzel bir av olmuş ikinizide kutlarım |
Ergun abi sizi ve Murat ı tebrik ediyorum güzel balıklar afiyet olsun.
|
Saat 14:13. |