![]() |
10/09/2010 gümüldür..
merhabalar yeni üyeyim ilk defa paylaşım yapıyorum. umarım becerebilirim.
10/09/2010 gecesi (bayramın 2 günü) aramızda ufak bir organizasyon yapalım dedik uzun zamandır gidememiştik. 8 kişi arabalara atladığımız gibi soluğu gümüldür'de aldık. daha önceden anlaştığımız kaptanımızla buluştuk. hava, su ortam herşey çok güzel. yarım saat kadar açıldık. nihayet kaptan'dan işaret geldi ve bismillah deyip attık. sabahın ilk ışıklarına kadar olta salladık. beklediğimiz gibi olmasada idare eden bir balıkçılık oldu. fotoğraf makinası arabada kaldığı için fotoğrafları ancak evde çekebildim. benim alabildiklerim bunlardı. inşallah fotoğraflar eklemiştir. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
fotolar olmadı galiba
sanırım şimdi oldu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
maşallah güzel av olmuş paylaşım içinde teşekkürler allah dağa güzel av lar nasip etsin rastgelsin
|
Paylaşım için teşekküler yinede tavalıkları almışsınız emeğinize sağlık afiyet olsun.:helal:
|
3. resimdeki lambuka sirküler dışı küçük bir balık.Sanırım bilerek tutmadınız.Diğer balıklar çok güzelmiş.Afiyet olsun.Rastgelsin.
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim güzel karışık bir av olmuş, sirkülerde lambuka için boy sınırlaması yok az önce kontrol ettim. Tabii burda balığın arsızlığının kurbanı olduğunu görüyoruz ki balığın karakteri bu çok saldırgan ve hırçın bir balık.
Tekrardan tebrik ediyorum, daha bereketli avlar dilerim, rastgelsin... |
Alıntı:
|
Paylaşım için teşekkürler. Güzel ve çeşitli bir av olmuş.
Her daim Rastgele.. |
Taner kardeşim güzel bir av ..
paylaşım için teşekkür eder bundan sonraki avlarındada Bol şanslar dilerim.. |
Saat 19:04. |