RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yeni bir cins balık ile tanıştım... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8231)

kalamaki35 11-10-2010 06:42

Yeni bir cins balık ile tanıştım...

Merhaba, pazar sabahı geçen hafta kıyıdan deneyip balık konusunda pek şanslı olmadığım uyuyan dev bölgesinde, bu hafta şansımızı bot ile denedik. Ve eşim için güzel bir av oldu. adının domuz balığı ve etinin çok lezzetli olduğunu daha sonra Hasan Balıkçıdan öğrendiğim balığı eşim zorlada olsa tekneye almayı başardı. (hasan abi bu sırada kıyıdan 7-8 çupura almak ile meşguldü)...Domuz balığının derisini yüzmek gerçekten bir işkence idi. Ama eti lokum gibi... öğleden sonra güzel de mercan alıp avı tamamladık. Daha iyileri sizlerin olması dileğiyle resimlerini yayınlıyorum...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kalamaki35 11-10-2010 06:56

Avladığımız diğer balıklar.

Bu arada çok ilginç bir konuyu sizler ile paylaşayım. Domuz balığının adının neden domuz balığı konduğunu eve gelince anladım. Eve geldiğimizde av bölgemizden ayrılalı 2,5 saat olmasına rağmen balık evde hala canlıydı ve kendini tezgahtan aşağıya attı.

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 11-10-2010 07:15

Erkan abi tebrik ederim güzel av olmuş bu arada sanırım komşu sayılırız :)

kalamaki35 11-10-2010 13:24

Teşekkürler...

Teşekkür ederim Taygun kardeş, balık tutmak benim için tamamen bir stres atma aracı, en büyük hobim... Ufak çapta takılıyoruz işte.

Adem VARDARCIK 11-10-2010 14:44

Bereketli bir av olmuş.Rastgelsin.!

yenal45 11-10-2010 16:34

maşallah güzel bir av olmuş yanlış bilmiyorsam yanlışsa düzeltsin bilen arkadaşlar domuz balığının başka çeşitleride var zehirli olanlarda aman dikkat edelim yenmeyen türleride var diye biliyorum hadi herkeze rastgelsin

Taygun KOCABIYIK 11-10-2010 18:27

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 93927)
maşallah güzel bir av olmuş yanlış bilmiyorsam yanlışsa düzeltsin bilen arkadaşlar domuz balığının başka çeşitleride var zehirli olanlarda aman dikkat edelim yenmeyen türleride var diye biliyorum hadi herkeze rastgelsin

Yenal abim domuz balığı değil balon balığı türleri zehir içeriyor. Sitede bu konu hakkında uzun uzun yazılar var arama yapılırsa bulunabilir.

Hasan BALIKÇI 11-10-2010 21:57

Erkan kardeşim güzel bir av gerçekleştirdiğinizi gördüm.:)daha iyilerinide yapacak olduğunuza inanıyorum.:)

inşallah tekrar karşılaşırız çaylarımızı içerkende uzun uzun sohbet ederiz.:)

Tuncay GÜNAY 11-10-2010 22:32

bereketli ve muhteşem bir av olmuş. buradan görünen o balıklarda çok güzel ve çeşit güzel aynı karede kupes mercan d. balığı karagöz akvaryum gibi. tebrikler daha irileri nasip olsun afiyet şeker olsun.

kalamaki35 12-10-2010 07:13

Tüm arkadaşlara teşekkürler.

Güzel temenniler için herkese teşekkürler... Hasan abi seninle çay içip muhabbeti bende çok isterim. Daha daha iyileri sizlerin olsun...

Saat 21:40.