![]() |
KUŞADASI BALIK AVI - Çupra,Mercan :))
Merhaba;
10.10.2010 Pazar günü Kuşadası'nda Barbaros isimli teknemizle çıktığımız kuşadası balık avımız ile ilgili av raporumuz... Katılan herkese teşekkür ediyoruz.Hepinize iyi avlar diliyorum. Saygılarımla Hava : 2-4 Derinlik : 37 mt Yemler : Çimçim,Mamun,Sülünes,Sardalya Avlar : Çupra,Mercan,Mırmır, Kupeeeeessss :D Tekne : Barbaros [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzel görüntüler yavaş yavaş geliyor.:)
vedat kardeşim paylaşımın için teşekkürler.:)geçen sene zaman bulupta seni ziyaret edemedik inşallah bu sene hem ziyaret hemde ticaret yaparız:D bu güzel görüntülerin için teşekkürler devamlarını bekliyoruz :) |
çok güzel kareler mercan çok güzel görünüyor afiyet seker olsun.
|
Tebrikler Vedat abi başladın artık seni kimsecikler durduramaz rastgelsin inşallah bereketli bir sezon olur...
Alıntı:
|
maşallah mercanlar ve paşalar çok güzel . paylaşımınz için ayrıca teşekkürler. ŞANSIN BOL NASİBİN HEP AÇIK OLSUN. RASTGELSİN
|
Vedat kardeşim paylaşıma başladın gözümüz gönlümüz açılmaya başladı. Daha iyileri rastgelmesi dileklerimle...
|
E valla güzel balıkları görünce benim de keyfim yerine geliyor. Nicelerine tebriklerimle ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. İnşallah bereketli geçer... Birgün davet edeceğim sizleri ama zamanını bekliyorum :) |
Alıntı:
İnşallah daha iyi avlarımızı paylaşmak dileğiyle... Rastgelsin:D |
Saat 14:56. |