RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   16.10.2010 zeytinlerde av (Resim eklendi ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8260)

mazhar üzümcü 16-10-2010 21:15

16.10.2010 zeytinlerde av (Resim eklendi )

Sitemizin avcı dostlarına selamlar.
Bilgisayar ile aram çok iyi değil onun için gerek arkadaşların av raporlarına cevap olsun gereksede kendimin raporları olsun siteye göndermede eksikliğimden ötürü özür dilerim.
Bu ilk gönderimim olacak, umarım resimleri ile birlikte göndermeyi başarabilirim.
Arkadaşlar malum sezonun içinde olmamıza rağmen kıyı avı yeni yeni verim vermeye başladı.
Bende zeytinlere geceden av programlayıp mamun ve yengeçlerle yola çıktım.
Sabah 7.30 a kadar vuruş alamadım.
7.30 dan itibaren yengeçlere ziyaretler başladı ve ilk çipurayı 08 de aldım.
Havada bu arada güneyden sertleşmeye başlamıştı, vuruşlar saat 12 ye kadar devam etti.
Ben bir tanesi kilolukolmak üzere 2 çipura aldım ve avı sonlandırdım.
Balık fotolarınıda evde görüntüledim.
Telefonun fotoları iyi çıkmıyor.
Herkeze sevgiler ve bol avlar dileği ile ...
Mazhar Üzümcü

Bunlarda fotografları.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ibrahimsepetçi 18-10-2010 13:00

herdaim rastgele.selamlar.

dizel45 18-10-2010 16:35

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 94203)
sitemizin avcı dostları b.sayar ile aram çok iyi değil onun için gerek arkadaşların av raporlarına cevap olsun gereksede kendimin raporları olsun siteme göndermede eksikliğimden ötürü özür dilerim.bu ilk gönderimim olacak umarım resimleri ile birlikte göndermeyi başarabilirim. arkadaşlar malum sezonun içinde olmamıza rağmen kıyı avı yeni yeni verim vermeye başladı. bende zeytinlere geceden av programlayıp mamun ve yengeçlerle yola çıktım. sabah 7.30 a kadar vuruş alamadım 7.30 dan ihtibaren yengeçlere ziyaretler başladı ilk çipurayı 8 de aldım. havada bu arada güneyden sertleşmeye başlamıştı vuruşlar saat 12 ye kadar devam etti ve ben 1 i kiloluk 2 çipura aldım ve avı sonlandırdım. balık fotolarınıda evde görntüledim telefonun fotoları iyi çıkmıyor herkeze sevgiler ve bol avlar dileği ile mazhar üzümcü

tebrikler tertibim güzel av olmuş paylaşımlarının devamını beklerim

akinyildiz81 18-10-2010 21:38

hoş geldiniz.fastimageresizer diye bir program var.büyük boyutlu resimleri küçültüyor.sonrası yükleme işi forumda yazıyor.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresine yükleyebilirsiniz.büyük boyutlu resimlerde hata veriyor benden söylemesi

paşalı 19-10-2010 20:26

Mazhar kardeşim paylaşımdan dolayı teşekkürler.

EAKSOY 19-10-2010 21:21

Mazhar bey sizinle aynı kanıdayım, kıyı avı daha yeni yeni kendini göstermeye başladı. sizin avlağınız zeytinlerin neresinde kalıyor? Haberleşebilirsek beraber avlanmayı isterim

ukg79 20-10-2010 10:42

Paylaşım için teşekkürler.:helal:

mazhar üzümcü 20-10-2010 23:01

mesajımı okuyup cevablayan cevaplayamayan tüm dostlara teşekkürler ve bol avlar ayrıca sevgili yönetici arkadaşlarada bu vesile ile seslenmiş olayım lütfen bu resim gönderme olayını en kapsamlı ve en basit gönderim şeklini tespit ederek mail ile ulaştırsınlar.

Hasan BALIKÇI 21-10-2010 17:16

güzel avlarının devamını herzamanda bereketli geçmesini dilerim.:)fotoğraf ve video yükleme anlatımları sitemizde mevcuttur.gereken ilgi ve alakayı yönetim gösterecektir.;)

mazhar üzümcü 21-10-2010 18:31

üstadım konuyu cevaladığın içinde çok haklı uyarın içinde sağolasın sevgilerimle mazhar

Saat 03:32.