![]() |
Tanışma
adım adnan gokalp 1971 dogumluyum izmire agustos ayında geldim burada bir fırmada çalısıyorum hatay /iskenderundan geldım ve balık avlamayı ve videolarını çok seviyorum eskifoçadan 2 sefer seferihisardan 1 sefer balığa çıktık focadan ilk gıttığımızde 7 kğ cıvarında gopes tuttuk ikinci gidişimizde her tur balıgı tuttuk ama boyutları kuçuktu neyse 24/10/2010 da da focadan balıga gıtmeyı dusunuyorum hava ve balık durumu hakkında bılgısı olan arkadaşların mesajını ve nasıl gıdebılecegım hakkında bıldıgınız tur veya tekne telefonu varmı rıca etsem
|
yardım ıstegı
ayrıca bu ara ne tur yemler kullanılıyor ve ne tür balık çıktığı hakkında bılgısı olanların yardımını bekliyorum iyi gunler
|
Merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Foça'da gopez bol olur, mercan, lidaki-çupra, karagöz, ısparoz, izmarit gibi balıklar olur genellikle bol olarak. Yem olarak sardalya ve sülünes tavsiye ederim. Sardalya mümkünse taze yoksa tuzlanmış olabilir. Hava biraz esintili gibi görünüyor yarın. Size şimdiden rastgelsin tekne için ise şu konuyu inceleyebilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
teşekkür
taygun bey verdığınız degerli bılgıler için teşekkür ederim peki bu gunlerde balık durumu nasıl kısmet işi ama gitmeğe degermi
|
Ekim-Kasım ayları hem tekne hem kıyı için verimli aylardır.
Tekne bulamazsanız Foça'da kıyıdan da olta atabilirsiniz. Şansınız açık olsun, rastgelsin... |
Balığa gitme isteği
07/11/2010 da tekneyle balığa gitmek istiyorum tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum
|
07/11/2010 da tekneyle balığa gitmek istiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum
|
Alıntı:
|
Saat 04:49. |