![]() |
Örgü misinayla at-çek?
selam abiler ben örgü misinalar atçek için makinada kullanıla bilirmi onu merak etiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekküt ederim saygılarımla.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benzer bir konu işinize yarayacak bilgiler var ;) |
bu konuda at çekte örgü misinadan başka bir sey kullanmayan yasin sana yardımcı olacaktır.ben gördüğümü yazayım.daha uzağa hafif yemi atabiliyorsun.sahtenin gelişini o kadar güzel hissediyorsun ki şaşırırsın.dezavantajı çok pahalı olması
|
birde düğüm olursa açma şansın yok.nadiren düğüm oluyor.müthiş kuvvetlilr.balığın koparması imkansız gibi.
|
Normal makinede örgü misina düğüm olursa çok zor açılıyormuş.Bende öyle duydum.
|
düğüm olursa ben direkt koparıyorum :) o yüzden sığ kafalı at çek makina tercih ediyorum max.50m alıyor sürekli misinayı değiştiriyorum böylece.hemde sığ olduğu için atış mesafeside bayağı artıyor.
|
kesinlike örgümisınayı tavsıye ederim hatta at çekte normal mısına hiç kullanmıyorum desem yeridir.Akın abininde dediği gibi hem daha uzağa atabiliyorsun hemde aksıyonu cok daha iyi verebiliyordun orgü mısına ile.Herkesin dediği gibi tek sorunu karişinca acılmaması bunuda her atıstan sonra makınayı sarmaya başalamdan mısınayı elinle klavuza oturman bu sayede atıs esnasında karışmayı önleyeceksin.
|
Birde kopma derdi yok nadiren kopuyor.düğümü normal mısınaya göre daha sıkı atmak lazım çunku hemen kayıp açılabiliyor dikkatli olmak lazım.
|
Muammer misinayı elle klavuza oturtmalı derken kasıt nedir?
|
Alıntı:
|
Saat 21:47. |