![]() |
Paşa team Zeytineli avımız
Bu avı henüz okullar yeni açıldığı sıralarda yapmıştık.Fakat malum işler çok yoğun olunca raporumu biraz geç açıyorum.
Yer :Zeytinler Yem:Madya yengeç boru kurdu Hedef: Paşalar ve Kırmızılar Hasan abiye aslında oğlu askere gittiği için ziyarete gidecektim.Fakat balığada gidelimmi deyince,hemen kabul etti. Hazırlıklarımızı yapıp doğru zeytinlere gittik. Güzel bir hafta sonunda aşağıdaki paşaları ve mercanı tuttuk. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tabii Hasan abi benden fazla tuttu ama tek kırmızıyıda ben;) Herkese daha güzellerini dilerim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
tebrikler kamil abi hasan abiden tiyoları kapmışındır işallah seriye bağlaman lağzım paşaları
|
Balıklar mükemmel. Emeğinize ve paylaşımınıza sağlık. Gözümüz,gönlümüz şenlendi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kamil hocam tebrikler. güzel bir av olmuş. eee ne demişler 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun :):) yakışır abimeee
|
Zaten o kırmızıyı Hasan Balıkcı çekseydi şaşardım..:D :D :D
Ona paşadan başka bir şey gelmez:D :D :D Sanki denizdeki tüm paşalar anlaşmışlar Hasan Balıkcının oltasına takılalım diye..:D:D :D :D Kamil hocam paylaşım için teşekkürler... Afiyet şeker bal olsun... |
iki usta çımışsınız tabiki paşalar saygı duruşuna geçiyor ve oltalara geliyor maşallah paşalar çok güzelmiş geçmişte olsa paylaşım için teşekkürler dağa güle avlara inşallah nasibin bol şansın açık olsun rastgelsin
|
Saat 22:52. |