![]() |
Sazlıcada Fırtınaya Rağmen
Aptullah abimle 29 Ekim Resmi tatilinde sazlıcaya gitmeye karar verdik.Heyecenlıydık, çünkü çok özlemiştik ortamı.Ama maalesef bizi rüzgar ve sert dalgalar karşıladı.Bizde dönmek kelimesi yok tabii.
Hemen salladık oltaları.Av boyunca rüzgar bizi dondurdu.Fakat sonuçta PAŞAYI kıstırdık;) Sargos ta ikramiyesi..:P Az olsun,öz olsun deyip akşam yarı donmuş olarak eve doğru yola çıktık :P Bunlarda o günden hatıra kalan kareler.Herkese daha güzellerini dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler ne soğuk ne fırtına vızgelir balıkcıya kurtlar oynamaya başlamasın bi kere
|
Balık avı tutkusu böylesine vazgeçirtilemez bir hissiyat barındırıyor insanda. Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
tebrik ederim. balıkçılık bu olsa gerek :)) soğuk filan affetmiyorç...
rasgele |
Tavalık çıkmış Kamil hocam ..:helal::helal::helal:
Afiyet bal şeker olsun ...;) |
kamil hocam tebrikler paşa pek de güzelmiş afiyet şeker olsun.
|
bu işe gönül vermiş tahminim hepimizin balıkta üşüme anıları var boş dönmemek işin tesellisi ,dedim ya bu iş gönül işi...yoksa parayla çekilmez bu sevda.:D
|
Kamil hocam tebrikler, 29 akşamında bizde Zeytineli yaptık arkadaşlarla bir tane paşa var bende de kurtları hafifletti.
|
tebrik derim az ama öz olmuş paşa abimiz yetiyor zaten bende dün sahilden atanları görünce imrendim keşke oltaları yanıma alsaydım dedim ama evden çıktık bir kere.... (şu cep oltalarından mı alsak ne)
|
Saat 09:03. |