![]() |
lüfer, çinekop birde turna
neye niyet ne kısmet şöyle tavalık bir kalkan alalım diye cıktık sabahın köründe yola yer yalıköy sahil kalkan dip takımlarını attık suya beklerken biraz kaşık sallayalım sıkılmayalım diye düşünürken 3 numara kaşığa çinekop atladı tekrarında 2 ikincisi ve o mütiş lüferin kafa vuruşları oltanın ucundan bileğime bileğimden yüregime kadar hissedişim dünyalar benim olmuştu kıyıdan sürünün peşinden 2 sebepten gidemedim oltalar kalkana yatmıştı ilerde balıkcıların ağları vardı kalkan oltalarını toplayıp akşam suyunda birazda turnaya bakalım büyük rapalaya gelen yakışıklı herkeze keyifli avlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Emeğinize ve paylaşımınıza sağlık. Güzel bir av olmuş.
|
Bu iki avı aynı günde çıkardıysanız gerçekten büyük avcısınız.Lüferler harika.Tamda mis gibi ızgara olcak zamanı.Afiyet olsun.
|
Şu lüfer oltasınında bir fotoğrafını koyarmısın?Kaşığı merak ettim?Belki almak gerekirse fikrimiz olur:;)
|
orhan abi lüferi almışsın ama yinede turnadan vazgeçmemişsin:)
tebrik ederim .. |
Orhan kardeşim tebrikler.gerçekten güzel bir av çıkarmışsın. Afiyet olsun...
|
Aynı gün içinde hem deniz, hem göl avı ve ikisininde sonuçları gerçekten güzel, tebrik ederim Orhan abi.
|
İstanbulun baliklari da bir başka güzel görünüyorlar afiyet olsun güzel av olmuş.....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 22:43. |