![]() |
paşa team ve paşalara misafir olduk
güzel bir bahar havasında biraz gezip temiz hava almaya çıkmışken paşa team'i ziyaret ettik. onlar paşaları çekti bizde eşlik ettik. balık yine bahaneydi sohbet de şahane birkaç fotoğrafıda sizlerle paylaşalım esen kalın.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kuzen diğer fotoları paylaşmaya vakit mi yetmedi :) .Merakla Bekliyoruz...
|
Önder abi Misafir her zaman baş ustune ..
Katılımın ve konun için teşekkür ederim.. Seyrittiğin video ve resimler yolda .. Biraz belgesel görümüne getirdikten sonra sizlerle paylaşacağız.. Güzel bir paylaşım için Biraz sabır ;) |
Alıntı:
senin kıyı balıkçısı olmadığını biliyorum ve sen buna rağmen bizler için kıyıya geldin çok sevindim sevinmesine ama fazla ilgilenemedim hatta ayrılırken kahvede buluşup tekrar çay içeriz dedim ama malesef buluşamadık onun için çok üzüldüm :(sana söz birdahaki sefere çayı ben demlicem ve sana ikram edecem.;)biliyorsun kamışları balıklar çalıyor o yüzden oltaların başından ayrılamadım.;) bu arada duydunmu bilmiyorum ama senin ata(oğlun)güzel bir balık kaçırmış ve sana baya sitem etmiş.:Dataya güzel bir kamış ve makina al ben onu kıyıcı yapçam ;)sen tekne ile açılınca yanımda tutup ona yardım etçem ;)eee nede olsa ağaç yaşken eğilir.bak serkan beni trofede geçti ata neden geçmesin.:)umarım ne demek istediğimi anlamışsındır;) |
Çok güzel bir gün olduğu belli oluyor.
Resim ve videoları bekliyoruz. |
Saat 21:54. |