![]() |
PAŞA TEAM Yine Birlikte..
Evet dostlar..
Yine aynı yer yine aynı zaman.. Paşa team toplandı hep birlikte güzel bir av yaşadı.. Bu avın bir özelliği daha vardı oda, Doğan kardeşimizin yeni işi dolayısı ile Merzifona gitme arifesinde hep birlikte bir av yapmak istedik.. Sonuca bakıldığında güzel bir av günü yaşandı.. Sizleri fazla merakta bırakmayarak video klibi izlemeye davet ediyorum.. İyi seyirler..
|
Kardeşim bu video şuanda işinin başında çalışanlar için cidden tehlikeli, böyle giderse bunları çekenleri RTÜK'e şikayet etmek zorunda kalacağım.
Gelde çalış bakalım bu saatten sonra, zaten hava süper ama biz işteyiz :( şaka bir yana Allah muhabbetinizi bozmasın, tebrik ederim :) |
Benim ikinci izleyişim oluyor ama yinede keyif alarak izledim. Tebrik ediyorum tüm ekibi misina kopartan canavarları karaya çekeriz inşallah ümidim o yönde :)
|
Alıntı:
İstersen kendi kendimi şikayet edeyim.. Biliyorsun ki tanıdıklarım var orada .. Abi güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim.. keyfimizi sizlere aktarabildiysek sorun yok.. |
Alıntı:
İyi dileklerine katılıyorum.. onlardan biri yakın zamanda kıyılayabilir.. malzemeler onlara göre donatıldı.. önümüzdeki avlarda göreceğiz.. |
Yuh yani....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Ayıp denilen şey var....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Kardeşim sizde hiç utanma-arlanma yokmu...:oha:
Tutan var....Tutamayan var yani....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Sözün özü Ayın 30 ve 31 nci günü lokum gibi bir hava olacağı belli iken, hamlık tavan yaptı diye ayın 29 unda 5-7 havada rüzgarın adamın alnına - alnına vurduğu yere bile bile gidip de hiç bir şey tutamayan da var hani...:deli: Sevgili dostlarım şaka bir yana tüm Paşa Tim ekibini kutlarım...:helal:Dostlar arasında geçen harikabir gün olmuş...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bravo arkadaşlar.Yine adınıza yakışanı yapmışsınız.Tabrikler.Şansınız daim olsu,rastgelsin..
|
Alıntı:
Neyse efendim, Paşa Ekibini tebrik ediyorum. Sevgili Doğan'a da yeni bir yaşam kuracağı Merzifon'da başarılar diliyorum. |
Bu nasıl bir ekiptir ki yüzlerce insana tuttuğu balıklarla iç çektiriyor, dostluğuyla ahh keşke dedirtiyor! Bende şikayetçiyim, ekibi genişletin otobüs kaldırın bizde yanınızda olmak istiyoruz :)
|
tüm ekibi kutlarım sansınız daim olsun
|
Saat 03:56. |