![]() |
selam
merhaba arkadaşlar sitenizi epeydir takip ediyorum sonunda kaptan süleyman karabulut abinin sayesinde sitenize üye oldum biraz kendimden bahsedeyim
47 yaşındayım mesleğim esnaflık iş kolum pet şhop işe ile iştirak etmekti amatör olarak balık avına merak sardım senelerdir ama asıl balık tutmayı karabulut sayesinde öğrendim ben güzelbahceliyim sorunumuz malzeme bulamamkta ve yemmimizi özellikle hafta sonları sorun olmaktaydı bu sadece benim sorunum değildi kaptan süleyman abinin birazda gazıyla:P balık av malzemeleri ve yemci dükkanı actım güzelbahcede şimdi rahatım şu anda sadece avlıcağımız balkları hayal etmek gibi sorunumuz kaldı gerci bu hafta karabulut abiyle sırtıdan capariden zokalıdan her türlü avlanış şekliyle balık aldık (tekneden) karaulutun sayfasından resimlerimizi görebilirsiniz gerci balık yakalamamnın sarhoşluğu ile güneş gözlüklerim akşamın karanlığında bile gözümde kalmış birde gevrek gevrek gülmem neyse kafanızı fazla şişrdim şimdilik hoşkalın |
Ertuğrul abi hoşgeldin; yerini bize tarif edersen taze yemlerimizi senden aliriz
|
güzelbahce shelli 50 metre ceşmeye doğru gec solda ışıklara gelmeden iş 2344049iş 0539 8717326 cep yem ayırttır ersoycum cünkü bu mevsimde balık cok fakat yem az cıkar önceden ayırtırsan riske girmemiş olursun almak zorundada değilsin olur bir işin cıkar ben hallederim kalan yemi sonra bendeki ceşit malzeme olarak izmirden ceşmeye kadar yok hafta sonları sebil cay semaverimiz var nes kafemiz var yanımızda pastane börekler ordan caylar benim şirketten
|
Ertuğrul aramıza hoş geldin,kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
|
Ertuğrul aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşım dilerim
|
Alıntı:
|
sağol teşekkür ederim hasan abi
|
ne demek ersoycum her zaman beklerim
|
sağol süleyman abi teşekkür ederim
|
Ertuğrul abi dün çayını içtik kısada olsa muhabbet etme fırsatı bulduk çok memnun oldum tanıştığıma. Sitemize de hoşgeldin...
|
Saat 14:57. |