RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   selam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8355)

yemciertugrul 04-11-2010 20:52

selam

merhaba arkadaşlar sitenizi epeydir takip ediyorum sonunda kaptan süleyman karabulut abinin sayesinde sitenize üye oldum biraz kendimden bahsedeyim
47 yaşındayım mesleğim esnaflık iş kolum pet şhop işe ile iştirak etmekti
amatör olarak balık avına merak sardım senelerdir ama asıl balık tutmayı karabulut sayesinde öğrendim ben güzelbahceliyim sorunumuz malzeme bulamamkta ve yemmimizi özellikle hafta sonları sorun olmaktaydı bu sadece benim sorunum değildi kaptan süleyman abinin birazda gazıyla:P balık av malzemeleri ve yemci dükkanı actım güzelbahcede şimdi rahatım şu anda sadece avlıcağımız balkları hayal etmek gibi sorunumuz kaldı gerci bu hafta karabulut abiyle sırtıdan capariden zokalıdan her türlü avlanış şekliyle balık aldık (tekneden) karaulutun sayfasından resimlerimizi görebilirsiniz gerci balık yakalamamnın sarhoşluğu ile güneş gözlüklerim akşamın karanlığında bile gözümde kalmış birde gevrek gevrek gülmem neyse kafanızı fazla şişrdim şimdilik hoşkalın

EAKSOY 04-11-2010 22:18

Ertuğrul abi hoşgeldin; yerini bize tarif edersen taze yemlerimizi senden aliriz

yemciertugrul 05-11-2010 14:57

güzelbahce shelli 50 metre ceşmeye doğru gec solda ışıklara gelmeden iş 2344049iş 0539 8717326 cep yem ayırttır ersoycum cünkü bu mevsimde balık cok fakat yem az cıkar önceden ayırtırsan riske girmemiş olursun almak zorundada değilsin olur bir işin cıkar ben hallederim kalan yemi sonra bendeki ceşit malzeme olarak izmirden ceşmeye kadar yok hafta sonları sebil cay semaverimiz var nes kafemiz var yanımızda pastane börekler ordan caylar benim şirketten

kaptankarabulut 05-11-2010 18:42

Ertuğrul aramıza hoş geldin,kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

kalfahasan45 05-11-2010 20:28

Ertuğrul aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşım dilerim

EAKSOY 05-11-2010 20:40

Alıntı:

yemciertugrul tafarından gönderildi (Mesaj 95459)
güzelbahce shelli 50 metre ceşmeye doğru gec solda ışıklara gelmeden iş 2344049iş 0539 8717326 cep yem ayırttır ersoycum cünkü bu mevsimde balık cok fakat yem az cıkar önceden ayırtırsan riske girmemiş olursun almak zorundada değilsin olur bir işin cıkar ben hallederim kalan yemi sonra bendeki ceşit malzeme olarak izmirden ceşmeye kadar yok hafta sonları sebil cay semaverimiz var nes kafemiz var yanımızda pastane börekler ordan caylar benim şirketten

Ertuğrul abi telefonlarını kaydediyorum, yakın zamanda av planım yok ama olduğunda ilk iş seninle tanışacağım. Çay teklifin için de ayrıca teşekkürler ;)

yemciertugrul 05-11-2010 23:36

sağol teşekkür ederim hasan abi

yemciertugrul 05-11-2010 23:37

ne demek ersoycum her zaman beklerim

yemciertugrul 05-11-2010 23:38

sağol süleyman abi teşekkür ederim

Taygun KOCABIYIK 06-11-2010 08:33

Ertuğrul abi dün çayını içtik kısada olsa muhabbet etme fırsatı bulduk çok memnun oldum tanıştığıma. Sitemize de hoşgeldin...

Saat 14:57.