![]() |
Çeşmealtı Lidaki Raporu 04.11.2010
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Perşembe günü, Raif Kaptan ve ekibi Ben'im çalışmamı fırsat bilip Çeşmealtı'nın yolunu tutmuşlar. Bana'da bu güzel resimleri göndermişler. Maşallah, Çeşmealtı bu sene bereketli geçiyor. Konunun açıklamasını Raif Kaptan'dan bekliyoruz. Merhaba arkadaşlar uzun süredir av yapamadığımızdan sizleri ihmal ettik.Bilgisayar özürlü olduğum için daha önce kızımdan yardım alarak resimleri ve konuların anlatımını yapabiliyordum oda üniversitede artık İbo yardımcı olur.Yer çeşmealtı arap adası civarı yem sardalya ve mamun derinlik 32 metre sabah 9.30 çapayı attık üçümüzde arka arkaya sol üstteki çupraları 11.oo dealdık yaklaşık 4oo.gr lık sonra sürekli kaba lidakiler le devam ettik.Mercan fazla yapmadı.Bizim için keyfliydi hepinize rastgelsin arkadaşlar .Bu arada çeşmealtında bilinen kerterizlerde herkesin balık aldığını dostlarımdan öğrendim sizlerede bu vesiyle duyurmuş oldum herkese selamlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
yakışır canlarım tebrik ediyorum hepinizi.
|
İmrendirici görüntüler hepinizi tebrik ediyorum avlarınız bol ve daim olsun
|
Raif kaptan yine yapmış yapacağını lidakiler ve aradaki mercanlar çok güzel 2. ve 3. fotolardaki balıklar ise artık çipura olmuş bence :)
Kendisinden detaylı bilgileri bekliyoruz. |
Raif kaptan,maşallah yine döktürmüşsün.:helal: :helal:
Dediğiniz gibi bu yıl sanki daha verimli geçiyor.. |
Raifçim balıklar şahane kutlarım.
|
Raif kaptan tebrikler. Çok güzel bir av olmuş. Umarım yakın zamanda yüzyüze de tanışır ve birlikte avlar yaparız.
|
hasan abi sayesinde kıyıdan avlanmayı bıraktım senin raporların sayesindede tekne avını bırakacağım ibrahim abi:D
yine cok iyi av yapılmış, kaptanı vetüm ekibi tebrik ederim |
Alıntı:
Raif kaptan bak ne diyeceğim, sevdiğim bir tekerleme var. "Bir kaptan bir kaptana gel beraber şu İbrahim kaptanın palamar ipleri keselim demiş". Nasıl, uygun mu sence? :P |
Uygun Çağatay ben İbrahim le defalarca av yaptım çokta keyif aldım inşallah onun organizasyonuyla siz ve tanışmayı çok arzu ettiğim Murat Baykent ile çeşmealtı gurubu olarak bir av yapmayı arzu ederim.
|
Saat 22:48. |