![]() |
İstanbul'dan selamlar
Arkadaşlar merhaba
Sizden bir amatör olarak bir ricam olacak müsait vaktinizde: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir ürün seçtim kıyı balıkçılığı için kendime ve kısmetse hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır bir de ikinci sorun malumunuz amatör olduğum için yem vs konularda teknik bir kaç bilgiye ihtiyacım var.. Yorumunuz nedir - hazır yem sanırım kullanmalıyım.. Çok teşekkürler Görkem |
Aramıza hoşgeldin Görkem. Avlanmayı düşündüğünüz bölgeyi net olarak belirtirsen yardımcı olmak isterim
|
ersoy çok tşk'ler
valla istanbul'da sarıyer, bebek düşünüyorum ama her balığın da saati oluyor sanırım..Belki araçla sahilden gidip en kalabalık yerde durur ve olta atarım.. |
Alıntı:
|
Dönüşümde mutlaka fotoğraflı bir sunum yaparım. Sanırım Sarıyer civarından başlayacağım.
En büyük balıklar sizlerin olsun. |
Alıntı:
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.. Mesajınıza göz gezdirdim.. Bu takımı alıp hangi tür balık avı yapacaksını?? Eğer beklemeli av yapacaksan ve mali durumun iyi ise alınabilir.. Ama at çek yada istavrit gibi balık avı yapmayı düşünüyorsanız bu kamış ve makina sizi yoracaktır.. Acizane tavsiyem böyle takım almaktansa sizin neye ihtiyacınızın olduğunu tesbit edip kamış makina kombinasyonu oluşturup çantaya ve oradaki misinaya para vermenize gerek yok.. Ama tabiiki karar sizin ...;) |
Saat 23:39. |