![]() |
Bayram Arefesinde Paşa Team Kuzuları
Bayrama az zaman kala Paşa Team adının hakkını verebilmek için Kamil hocamla operasyon kararı aldık.Ama Abdullah abi olmadan asla dedik.Ve pazar günü için Çandarlı Deniz köye hedefi çizdik.
Sonradan bize dayımız Figani Erdoğanda katıldı,keyfimize diyecek yoktu. Amaç Paşaları kıstırmaktı.Fakat madya ya bile sadece mırmır geliyordu.Hemen takımları uygun hale getirip,mırmıra devam dedik. Hemen hazırlıkları yaptık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada ustalar bilgi alışverişine başlamışlar,sohbetide kaynatıyorlardı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Akşam güneşinde Kamil hocamın yorgunluk molası.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yemek işi sana yakışır dediler,nedense...:confused::cool::P:P:rolleyes: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yemek konusunda isteğe bağlı pişirme yöntemleri deniyoruz..:P:P Abdullah abide arkadan denetleyip not veriyor..:P [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda benim balıklar.Herkes paşa bekliyor ama bizde çok bekledik bunlar geldi,affetmedik.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir barbun ve toplamda 15 kadar mırmrı attık torbaya.Paşaları sorduk,Bayram iznine çıktı dediler:P Herkese iyi bayramlar dilekleriyle PAŞA TEAM Manisa ekibi olarak Selamlar...... |
İrfan abim,bayram gelmeden bayram keyfini yaptık.Varmısın bayramdan sonra yine?;):P:P
|
Alıntı:
İstersen beraber gideriz.:):) |
Oh maşallah abilerim benim.... Keyfinize diyecek yok .... Bende artık yapabilirsem hani bayram tatilinde küçük bir kaçamak yapabilirim.... Sonramı tabiki ver elini merzifon.... Oralardada yakın bir baraj buldum.... Bide ekip tamamladık mı soluğu kıyıda alırız herhalde....sağlıkla kalın abim...Allah ağzınızın tadını bozmasın...RASTGELSİN
|
Maşallah İrfancım mırmırlarda paşaları aratmıyacak cinsten.Tüm ekibi kutluyorum afiyet olsun.
|
tebrikler arkadaşlar harika bir av olmuş mangaliçin ise afiyet olsun
|
Bayram öncesi arkadaşlarla iyotlu havayı soluyarak deniz kıyısının keyfini çıkartmışsınız,tavalık balıkta çıkmış.Bereketli afiyet olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Her şey gönlünüzce olsun,saygılar..:):) |
mangalı gördüm karnım acıktı.elinize sağlık.
|
Alıntı:
ilgine teşekkürler. |
Saat 10:24. |