![]() |
balikcilara selam
merhaba arkadaslar ben avusturyada ikamet etmekteyim emekliyim bodrum turgutreiste evim var 20 senedir kiyi balikciligi yapmaktayim turgutreiste girgirlar balik birakmadilar bende seferihisara yerlesmek istiyorum hic oraya gitmedim evimi satip ordan yer almak istiyorum seferihisardan bilgisi olan arkadas varsa sevinirim sitedeki arkadaslari da tanimak isterim bilgisarayi yeni öyrendim karistira karistira zor üye oldum bir yanlisim olursa mahzur görün herkesin bayrimini kutlar esenlikler dilerim .... yorgun balikci
|
hoş geldin paylaşımın bol olsun
|
sayin ömer ataca cevap
ömer bey cevap verdiginiz icin tesekkür ederim ben seferi hisari bilmiyorum sadece interneten arastiriyorum izmir cevresini arastirdim en ucuz yer olarak orayi buldum benim icin balikcilikta önemli turgutreisteki evimin ederi 100 bin ayni paraylada sahilde baligi bol olan biryerde ev almak istegimdir tabi siz gibi deyerli arkadaslarin bilgilerinden fadalanmak isreim siz ne önerirsiniz bigilendirirseniz cok memnun olurum selamlar
|
valla kardeşim madem sordun.karaburun.çeşme.ıldır.foça olabilir.o meblaya göre araştırman gerekebilir.ama karaburundan bulabilirsin.denize sıfır yerler var.mesela eşenderede dubleks bir müstakil var.denize 50 metre.araştırmanlazın.nette.sahibinden com. sitesine gir.araştır.umarım gönlüne göre bulabilirsin.karaburun kışın çok tehna olur.ama çeşme ve foça hareketlidir.herşey gönlünce olsun.
|
Saat 19:53. |