![]() |
Çeşmealtı Lokumları Bölüm 2
Saat 15 gibi Kaptan ve ekibini uğurladıktan sonra hemen arkamızdaki Mehmet kaptan ve değerli arkadaşım Ersoy ve Tayfası ile avımız devam etti.
Zoka yöntemi ile hatırı sayılacak kadar uskumru ve kolyos yakaladık. Akşam suyuna yakın birden avımız kesildi...... Korsanlar sarmıştı çünkü teknemizin etrafını :).Korsandan kastım Lambukalar tabiki...;) Onlardan da 4 adet teknemize alıp avımızı sonlandırdık. Ortaya da bu güzel kareler çıktı. Buradan ayrıca Süleyman ağabeyime ; Mehmet kaptanıma ve değerli kardeşim Ersoy a bu güsel gün için ayrı ayrı teşekkür ederim Esenkalın.! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gülüşün yüzünden eksik olmasın Mehmet Kaptan [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Halim kardeşim Ve Korsanı Sıradaki naçisane Ben ve Korsanlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dönüş yolumuzda Ersoy ve Mehmet ağabey [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda akşamcının Hazırlığı; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Adem Abi, maşallah çok güzel bir gün olmuş.
Ellerinize sağlık afiyet olsun. Her zaman olduğu gibi balık bu işin bahanesi olsada arkadaşlıklar dostluklar baki kalmış. Böyle güzel avların ve dostlukların devamını dilerim. Ersoy Kardeşin Seni ayrıca tebrik ederim. Sayende böyle güzel bir gün geçirirmiş. |
Tebrik ederim çok neşeli ve güzel bir av olmuş afiyetler olsun rastgele..
|
Tebrik ederim. Keyifli bir gün geçirmişsiniz. Daha bereketli avlar dilerim.
|
Adem kardeşim bizim kaçmamızı fırsat bildiniz değil mi.. İnanın sizden ayrıldım fakat aklım geride kalmıştı. Ama kalmakta da haklıymışım çünkü akın başlamış. Ama o intikamı dün ve bu gün fazlasıyla aldım. Paylaşım için teşekkürler..
|
Gerçekten güzel geçmiş akşam suyu, bazı zaman bu balıklar (lambukalar) oltaya ne yapsanız gelmiyor bazende sanarsın ki tekneye çıkmak için yarış ediyorlar.
Tebrik ediyorum daha bereketli avlar dilerim |
Tüm ekibi kutlarım,güzel bir gün,güzel bir av olmuş
Afiyet bal şeker olsun...;) |
İnce yorumlar ve ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ederim; rastgelsin..
|
Alıntı:
telekomun bizim bölgedeki yenileme çalışmaları yüzünden internet bağlantım bugun ancak doğrulandı ve bende hemen yazmaya koyuldum baktım sen konuyu açmışsın ben de yazdıklarımı bu mesajımın altına ekliyorum. Samimiyetin ve güleryüzünden ötürü bende sana teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle Sevgili dostlar, 14 Kasım Pazar günü özellikle Süleyman kaptanla tanışmak için düzenlediğim av programında 5kişi güzel bir av gerçekleştirdik. Önde süleyman abinin karabulutu arkada mehmet kaptanın teknesiyle birlikte gün ağarırken açıldık. Önce Kanal daha sonra da Alman Bandozu mevkiinde sülünez, hamsi ve sardalya ile av yaptık. Kanal pek tat vermese de joppp diye tabir ettiğimiz kupeslerimizi, iri isparozlarımızı, kalamarlarımızı ve benim iri mercanı alıp alman bandozuna geçtik. Burada bizi uskumrular ve kolyozlar heyecanla karşıladı. Reşat kardeşimin yanına aldığı hamsiler cok işe yaradı ve kişi başı 2şer kilodan fazla kolyoz+uskumru karışımı aldık. Bu arada süleyman abinin her öğün demlediği çayların da bizi dopinglediğini belirtmeden edemem ;) Akşam suyunda bir bir gelen lambukalar tekneden bayram havası yarattı :) Halim abi 2, Adem abi 1, Ben 1 tane olmak üzere 4 iri lambuka aldık. Günün unutulmaz anlarından biri olan reşatın kaçırdığı lambukaydı, 2-3kiloluk lambukaya misina dayandıramadı yoksa onu da tekneye alacaktık; Bir diğer unutulmaz an Mehmet kaptanımızın suda beklemeye aldığı kalamar zokasını yukarı aldığında 3ü bir arada gelen kalamarlardı :) Avımızda bana eşlik eden eczacı dostlarım Halim ve İsmail'e, rastgelsinden de tanıştığımız Adem Vardarcık ve Reşat kardeşime teşekkürler. Kaptanlarımız Süleyman ve Mehmet inanılmaz insanlar. Keyifli bir av geçirmek, size balık tutturmak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. İkisine de teşekkür etmek az kalır; avlanmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. |
Adem kardeşim çok güzel bir av çıkartmışsınız şimdiden afiyet olsun ve şansınız daim olsun
|
Saat 19:06. |