![]() |
Bayramda Denizdeydim
Römorktu, çeki demiriydi, vizeydi derken bayrama hepsi hazırdı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kayınım Mustafa ile Torbalıdan ver elini kazıklı. Yem olarak sökeden alınmış mamunlar ve sardalya. İlk balık benden güzel bir antenli [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mustafadan güzel bir mercan [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çipura ve lidakimizde geldi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık tutmaktan fotoğraf çekemiyorduk Diğer fotolarımızıda evde çektik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Komşulara dağıtılacak ince balıklarda hazırdı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balıklarımız güzelce temizlendi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Odun ateşimiz hazır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve balıklar zeytin yağında kızarıyor. Kaynanam sağolsun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Oğlum Ege balıkları bekliyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Afiyetle yedik artık. Herkese rastgelsin. Devamı haftaya inşallah |
Güzel kareler ve ayrıntılı rapor için teşekkürler.Rastgelsin.
|
Hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle bu arada balıklarında maaşallahı var..
|
Celalettin kardeş harika bir an yakalamışsın..
Resimlerde sunumda bir harika .. Balık var mutluluk en alt resimde bulunan yeğenimin yüzünden belli.. Emeğinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Celalettin kardeşim mesleğini öğretmen yazmışın,bu vesile ile Öğretmenler günün kutlu olsun,güzel bir av olmuş ve yemişiniz Afiyet olsun,ufak bir sorum olacak; botu yenimi aldınız? eğer yeni ise maliyet ne kadar oldu? biraz bilgi verirsen sevinirim, bende Çandarlıya düşünüyorum.Avlarınız bol ve güzel olsun.
|
Celalettin kardeşim,Öncelikle botunuz hayırlı uğurlu olsun.Anlatımın ve çok güzel olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Ayrıca öğretmenler gününüzde kutlu olsun..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Öncelikle botunuz hayırlı olsun sağlıkla kullanın,balıklar yakışıklı duruyor tebrik ederim afiyet olsun merak ettim bu kazıklı neresi Didim , Akbük tarafımı bildirirseniz sevinirim rastgelsin.
|
Alıntı:
Botu alalı 2 ay falan oldu. Fuar için özel yapıldığını söylediler o zaman almıştım. Tabi fiber taban olduğu için römork ve araca çeki demiride lazımdı. Hayırlısıyla onlarıda tamamladım. Botun peşin fiyatı 2700tl. Sevdiğim bi arkadaşım aracı oldu. 3,90 fiber taban Seastar bot. Hemen liman kaydını yaptım. Ce belgesi olduğundan bi günde bitti işlemler. |
Saat 17:21. |