![]() |
Misafirim vardı..
26/11/2010 cuma günü bir misafirim vardı ..
Sitemiz üyelerinden Mashar ÜZÜMCÜ abimiz ziyarate geleceğini söyleyince çok sevindim.. Onu kapıda beklerken gencecik bir beyle karşılaştım.. Daha önce açtığı konularda sakallı görülen Mashar abimiz aşağıdaki resimdede görüldüğü gibi yaşlı değil aslında Genç birbir delikanlı imiş :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abime gelişi ve ziyareti için çok teşekkür eder o günden bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak isterim.. Balık sevdesını sadece internet üzerinden yazışarak değil Reel hayata yaymaya çalışan tüm dostlara buradan ayrıca teşekkür ederim.. Slogan herzamanki gibi .. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necati'cim masada gördüğüm kadarı ile sakızlı kahve içilmlş galiba. İşten ayrıldığım için gene zamanım çok ve gördüğün gibi sitemizdeyim. Sevgiler selamlar...
|
Alıntı:
Beni ziyarete gelen bilir değilmi..?? Sakızlı Kahvenin tadını unutamamış gibisin ?? Buyur gel yine içelim.. |
Necati'm senin sakızlı kahveni inan bende çok özledim. Yakın bir zamanda hele hele bu havalar böyle devam ettiği sürece her an gelebilirim. Paylaşım için teşekkürler.İşte bizim sitenin ayrıcalığı..Sanaldan reele taşınan dostluklar.. Tüm dostlukların baki kalması dileklerimle....
|
Necaticim çok konukseversin, vaktim olursa mutlaka uğrayacağım, yolun düşerse bende bir kahve ısmarlamak isterim. :)
|
Merhaba necati abi allah nasip eder ölmez sağolursam o arkadaşın geldiği gibi bende geleceğim birgün seni görmeye.
|
Necati,maşallah herkesin gönül dostu oldun.Tebrik ederim.İnşallah bende en kısa zamanda geleceğim ve senide bekliyoruz..Allah muhabbetinizi daim etsin.
|
Necati kardeşim dostluklarınızın daim olmasını dilerim.:):)
Bizimde cilveli kahvemiz var unutmayın,saygılar. |
Eh o zaman benimki bol şekerli olsun Necati kardeşim
|
Alıntı:
Bak buraya yazıyor buradanda paylaşıyorum.. Görüşmek üzere .. Başım üzere..;) Alıntı:
Yolun mutlaka düşüyordur pasaport iskeleye.. İskele ile aramız 100 metre .. Herzaman.. Alıntı:
Geçen Orhan abi ile kulaklarını çınlattık .. Baskına her zaman hazır ol ...:) Alıntı:
Gönül dostu olmak kolay;.. girdiğin gönülde kalabilmek zor.. Bende bir kahvenin kırk yıl hatırı var atasözünden yola çıkarak Türkiyede ortalama yaşın 65 olduğunu düşünürsek .. Eeeee bizimde yaş 35 dayandığına göre .. Ölene kadar bu gönüllerden çıkmayacağız işaallah..;) Gelecem abi gelecem işaallah.. Alıntı:
Sizin gibi dostlar her zaman bakiii kalacaktır.. Bir daha ki gelişimde mutlaka o cilvelinin tadına bakacağım.. Saygılar benden abim.. Alıntı:
Hem boş şeker hem bol sakızlı yaptırırırm hatta kendim yaparım.. Herkeze çok çok çok teşekkür ederim.. Saygılar benden.. |
Saat 06:39. |