![]() |
Kurban bayramı bereketi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kurban Bayramının 4.günü seferihisar-Akarca mevkii [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yem olarak mamun kullandık.Dörtlü takım.0,60 misina derinlik 90-100 mt. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ümit abi paylaşım için teşekkürler..
Güzel mercanlar.. Emeğine sağlık.. |
Çok güzel balıklar gerçekten.
Bu güzel balıkların devamını dilerim.. Rastgelsin.. |
Tüm ekibi kutlarım güzel bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
|
Tebrikler güzel mercanlar elinize sağlık bir şeyi merak ettim size sormak istiyorum neden o kadar kalın misina kullanıyorsunuz derinlik fazla olduğundan karışmasın diyemi *
|
Ümit,çok güzel av olmuş,mercanlar şahane,
emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler. |
mercanı ikişerli çekmeyeli çok uzun zaman oldu.kutlarım süper görüntüler .
bereketin devamını dilerim... |
teşekkürler daha iyisi sizlere.
|
derinlik fazla olunca hem karışıyor,hem de gam yapıyor, kurşunda 100-125 gr.
|
Ümit bey, bereketli olsun bu ne güzellik...:helal:Derin su mercanları maşallah on numara...;)
Alıntı:
İlle velakin zaman içinde bunun anlamsız olduğunu ve önemli olan bölgede balığın var olmasının olduğu kanatine vardım...Artık el oltasında 0,60 kullanıyorum...Artık ne karışma derdi kaldı...Ne de misinanın gam yapma derdi kaldı. Yeterki merada balık olsun yeter....Kütür kütür balık alınabiliyor... |
Saat 14:54. |