![]() |
Foça gecikmiş rapor
Selamlar herkese, biraz gecikmiş bir rapor oldu ama ilk kez tekneden avlandım foça da hafta sonu beni davet eden abim Özgür Güldük'e çok teşekkür ediyorum. Bütün körfezde sülünez olmadığını duyduk kaç yemciye sorduk yoktu boru kurdu ve kalamar ile avlandık hava sertti ama yinede iyi av oldu herkese güzel avlar dilerim. heyecandan foto çekmemişim eve gelince aklıma gelince ilk sefer affedin bir daha donatırım :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Davut kardeşim paylaşım için teşekkürler yinede maşallah tepsiler dolmuş.. Afiyet olsun..
|
Ohh tepsi ağzına kadar dolmuş :) daha fazla tutsaydın dışarda kalıcaklardı herhalde :)
Çok güzel balıklar taze taze :) afiyet olsun.. Daha güzellerinin devamını dilerim.. |
Maşallah Davut ne bereketli olmuş böyle.Tepsi tepsi balık.;)Harikasın..Eee kimin öğrencisi..:P(Kendime payımı çıkardım yine :D)
|
Davut kardeşim gecikmiş bir mesaz ama olsun..
Paylaştığın için teşekkürler.. Şansın her daim açık olsun.. |
gecıkmıs bır rapor olsada bır tepsı goze hıtap eden balık vra tesekkurler paylasım ıcın
|
Maşallah bereketli av olmuş tebrik ederim...
|
Maşallah Davut kardeşim bereketli olmuş tebrik ederim.
|
ne güzel bir av olmuş maşallah;
|
Saat 03:14. |