RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kuşadası Balık Turu Çupra-Mercan (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8518)

BARBAROS.T 12-12-2010 00:51

Kuşadası Balık Turu Çupra-Mercan

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

KUŞADASI'NDAN HERKESE MERHABA

Bu hafta olumsuz hava koşulları nedeniyle balık avımızı gerçekleştiremeyeceğiz. Bu üzücü :( Fakat; geçtiğimiz Çarşamba günü BARBAROS isimli teknem ve arkadaşlarımızla birlikte muhteşem bir balık avı gerçekleştirdik. Fotoğraf makinamızın hafıza kartını Sami KARCI ( yukarıdaki fotoğrafta ) kardeşim evinde unutttuğu için çok fazla fotoğraf çekemedik.

Herşey on numara giderken, teknemizde herkesin yüzü gülerken bir arıza ile morallerimiz bozulsada keyfimiz bozulmadı. İnşallah daha iyi avlarımızı paylaşmaya devam edeceğiz.

Avımızı 56 metrede, mamun, sardalya ve çimçim kullanarak gerçekleştirdik. Hava 2-4 Kuzey;)

HERKESE İYİ AVLAR:D

Hasan BALIKÇI 12-12-2010 20:36

ama insanın canını çektirme vedat biladerim.:D

bak demedi deme birgün rahatsız edebilirim;)hele o paşaları görünce kanım daha fazla kaynıyo :D

güzel karelerle o güzel anları bizlerle paylaşman çok keyif veriyor vedat biladerim.:)
birde bu güzel karelere kuşada mızın güzel denizini ve avlarını video ile güzelleştirsen diyorum dahada keyifli olur sanıyorum.:)

daha güzel avlara :)

Halil İplikçi 12-12-2010 23:04

muhteşem balıklar bravo!

BARBAROS.T 13-12-2010 16:46

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 97397)
ama insanın canını çektirme vedat biladerim.:D

bak demedi deme birgün rahatsız edebilirim;)hele o paşaları görünce kanım daha fazla kaynıyo :D

güzel karelerle o güzel anları bizlerle paylaşman çok keyif veriyor vedat biladerim.:)
birde bu güzel karelere kuşada mızın güzel denizini ve avlarını video ile güzelleştirsen diyorum dahada keyifli olur sanıyorum.:)

daha güzel avlara :)

kesinlikle haklisin abi makinami kaybetmistim yenisini almak uzeryim insallah kisa surede alip videolarimi da eklerim:)

ejder_balikci 13-12-2010 16:57

Çok güzel balıklar tutmuşsunuz abi allah şansınızı her bol kılsın. ayrıca paylaşım için teşekkürler.

Tuncay GÜNAY 13-12-2010 17:42

hava muhalefeti kalkar kalkmaz ordayız vedat kaptan haberin olsun :):):) mercanlar beklesin biziiiii

yenal45 13-12-2010 21:11

vallahi güzel balıklar yakalamışsın allah nasibi açık etsin rastgelsin

orhan69 16-12-2010 09:39

tebrikler gerçekten güzel balıklar rasgele

muhabbetci 16-12-2010 15:27

şansınız bol, aksilikler uzak olsun,

Taygun KOCABIYIK 16-12-2010 17:08

Mercanlar iyiden iyiye yüzünü göstermeye başladı bereketli olsun Vedat abi...

Saat 21:47.