![]() |
herkeze slm bu hafta sansım boldu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cenk, çok güzel balıklar tutmuşsun tebrik ederim.
Yalnız, bu avın bir konusu yok mu? (Yer, mekan, zaman) Seni kısa kollu gördüm, yeni bir rapor mu yoksa yazdan kalma mı? |
güzel balıklar gerçekten.:)birazda hikayesi olsaydı ibrahim kardeşimin dediği gibi ;)
bu balığıkların peşinden koşanlara biraz faydası olurdu sanırım.:) paylaşımın için teşekkürler.imza ayarlarınızıda yaparsanız dahada hoş olur sanırım.;) |
dip sırtısı işine benziyor konuyu biraz açsan tebrikler
|
herkese selamlar görüntüler ve denizin rengi ve yüksekliği avın akdenizde (fethiye veya adrasan)tarafları gibi geliyor bana ve mevsimde ekim civarı sanırım.maaşallah denir böyle ava.helal olsun.tabi diger arkadaşların dediği gibi yer ve zaman hakkında bilgi verirsen iyi olur.merakta bırakma bizi.
|
ayrıca eklemek istediğim bişey var.oda hasan balıkçı kardeşime avlarını defalarca izledim.tebrik ederim sen deniz kenarına balığı tutmak için gidiyorsun.ve yakalıyorsun da.helal olsun sana.bakalım bu hafta sonu bizde bi tekne avı yapabilirsek.yeni bi yöntem deniyecem.tutarsa tekneden avlananlar la paylaşırım.herkese rastgele.
|
Tebrikler cenk avların daimi olsun ;)
|
çok güzel av olmuş,maşallah, azda olsa detaylandırırsan harika olur.
|
Cenk aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Tüm üye arkadaşların dediği gibi ve konu başlığına göre (bu hafta sansım boldu) geçen haftanın havasına hiç benzemiyor.. Bu avın hikayesini dostlarla paylaşırsan (Mekan kullanılan takım ve avın hikayesi) dahada güzel ve anlaşılır bir paylaşım olmuş olur.. Bu arada imza ayarlarını tamamlarsan (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu) Seni daha iyi tanımış oluruz.. Rastgelsin.. |
Bu balıklar ancak alkışlanılır fakat herkesin söylediğini bende tekrarlayım avın biraz hikayesi olsa tadından yenmeyecek.
Tebrik ediyorum daha irileri rastgelsin... |
Saat 19:08. |