![]() |
istavritler
yemlik diye tuttum, tavalık yaptım. pazartesi sakin olur diye sirkeci kadıköy vapur iskelesinin yanına gittim akşam çinopopa yatarım diye niyetliydim soğuga fazla dayanamadım ellerim dondu istavritlerle evin yolunu tuttum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok güzel kareler.Avınız bereketli olsun..
|
Yemlik balıklar olmuş yemeklik :) tebrikler Orhan abi kalkan yok mu bu yıl?
|
yemlikmi bunlar orhan biaderim.:Dbaksana herbiri inci gibi pırıl pırıl :)
bırak boşver çinekop yemesin siz yiyin :Dafiyet olsun orhan biladerim.:) paylaşımın için çok teşekkür ederim :) |
İstanbuldan bir olta atamadım gözüm açık gidecek :)
Ellerine sağlık pırıl pırıl tam tavalık |
Hey maşallah be Orhan kardeşim.Ne yemliği hepsi tavalık.:D :D :D
Afiyet olsunlar..Ayrıca boğaz manzarasıda bir harika.. |
Afiyet olsun abi çıtır çıtır çok lezzetli olur o balıklar :)
Yemlik işini sonra halledersin yem yapıp yakalıyacağın balık eminim bunlar kadar lezzetli değildir ;) Devamını dilerim abi.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
teşekkürler hasan abi Alıntı:
işallah en kısa zamanda nasip olur erdogan abi bende güzelim egeden çupralara, mercanlara ah cekiyorum Alıntı:
teşekkürler ederim süleyman abi Alıntı:
|
Orhan abi arkadaşlar doğru söylerler. Ben geçen hafta tuttuğum çinekoplardan hala beklenen tadı alamadım. Deniz suyu ve hava hala mevsim normallerinin üzerinde sanırım. Bu nedenle Çinekop bir türlü yağlanmadı. Hala yavan. İstavritler bal gibi kalıyor onun yanında. Afiyet şeker olsun.
Abi bu arada kalkana gidersen sana eşlik etmeyi isterim. |
Tebrikler abi olay biraz neye niyet neye kısmet olmuş ama hiçte fena değil tavalık çıkmış bereketli olsun abi...
|
Saat 06:25. |