![]() |
gri,bulutlu,yağmurlu havada kahvattı ve balık keyfimiz sevdiğim DOSTLARIMLA....
Süleyman Karabulut'un pazar günü ağır misafirleri varmış :) Süleyman abinin bilgisayar arızası, Galip abiminde vakit darlığı nedeniyle konuyu ben açtım kendileri yorumları yaparlar diye düşünüyorum.
Söz fotolarda... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok güzel görüntü bunlar.:)taygun teşekkürler evlat:)
süleyman abimiz ve değerli galip emel çifti :helal::helal::helal:güzel dostluklar herzaman güzel kareler oluşturur hepinizin yüreğine sağlık.:) |
Ağır misafirler...sağnak yağmur altında teknede kahvaltı sofrasında keyif yaparken fotolamayı unutmuşlar..Aslında en önemli görüntüler onlardı.. kusurumuza bakmayın...Bu arada süleyman kaptana sizlerin huzurunda bir kez daha tşekür ederiz bu günü bize yaşattığı için... Bu günden geri kalan fotolar en güzel anılar....Sevgiyle kalın...Rastgele..(Tayguncum sanada tşkler)
|
Çok güzel bir hatıra olmuş.Daima bu güzellikleri yaşamanız dileğiyle..
|
Kötü havada gayet güzel ortam ve güzel balıklar :)
Muhabbetinizin daim olmasını diliyorum.. Rastgelsin.. |
Taygun kardeşim o gün hava mualefeti nedeniyle ben sığacıktan çıkamamıştım. güzelbahçeyi pek lodos tutmadığından dolayı iyi av gerçekleştirmiş amcam ve arkadaşları en azından elleri boş dönmemişler tüm ekibi kutlarım.
|
Galip çim tebrikler güzel bir geçmiş afiyet olsun.
|
kıskandık doğrusu :) tüm dostlara kısmet olur inşallah bigün böyle bir araya gelmek.sanırım resimdeki bayan arkadaş emel hanım.ona çizmelerini nerden aldığını sormak istiyorum :p malum bizim bulduklarımız 40 numara ve üzeri sarı çizmeler.eh oda olta kadar edinilmesi önemli bence:))) herkese iyi akşamlar...
|
tebrikler diyorum rastgelsin ailesinin güzel insanlarını bir arada görmek ne güzel.
ama kaptanım olmuyor böyle bizim pacucumuz damamı atıldııı. emel galip çiftini yürekten kutlarım. daha güzel günlereeee inşallah |
[quote=deniz rüzgarı;97795]kıskandık doğrusu :) tüm dostlara kısmet olur inşallah bigün böyle bir araya gelmek.sanırım resimdeki bayan arkadaş emel hanım.ona çizmelerini nerden aldığını sormak istiyorum :p malum bizim bulduklarımız 40 numara ve üzeri sarı çizmeler.eh oda olta kadar edinilmesi önemli bence:))) herkese iyi akşamlar..
balıkçı dostum ben emel en kısa zamanda sizi kemeraltına bekliyorum bir acı kahvemi içer sohpet eder beğendiğiniz çizmelerin aynısından temin ederiz... özelden birbirimize tel nolarımızı birbirimize ulştıralım iyi akşamlar... |
Saat 13:38. |