![]() |
Rastgele
Merhaba Arkadaşlar Ben Çanakkale Küçükkuyudan Tufan.
Geçenlerde İlk Olarak Deneyimimi Fener de Yaşadım. 3.400 Kg Levrek Aldıktan Sonra Gece Denizden Eve Gelemez Oldum Fakat O Günden Sonra Ne Yaptıysam Bir Türlü Denk Getiremedim. Acemi Olduğumm Çok Nokta Var. Takıldığım Noktalarda Yardımlarınızı Bekliyorum :) Şimdiden Hepinize RASTGELE. |
hoş geldin keyifli paylaşımlar.paylaştıkça gelişeceksin.istersen ilk olarak levrek
konusunu forumda bir arattır bak neler çıkacak...ne ustalar var burada şaşıracaksın...bilgi paylaşmakla güzel |
hoşgeldin:helal::helal::helal:
|
Aramıza hoşgeldiniz. 3.400 gram gerçekten çok güzel bir rakam av hikayesini anlatırsanız biraz daha yakınlaşabiliriz sanırım av mahaline :)
Umarım her aradığınızı burada bulabilirsiniz.. Saygılarımla.. |
Bir çoğumuz ayni zokayı yuttuk, yalnız değilsin yani :)
İlk birkaç balık avında güzel birşeyler yakaladık, sonra acemi şansı gitti galiba, hep boş hep boş :D Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin... |
Deniz anamız aşısını herzaman böyle yapar.
Valla çoğu zaman avlanılanın biz olduğu hissin kapılmışımdır.önce harika bir balık denk gelir oltana sonra bir daha tık yok.Derlerki oltan eski gidilir en güzelinden 2-3 tane alınır ama gene tık yok. Yem yanlış derler bilgiler tolamaya başlarsın sonuç ısparoza döner:D:D eeee dersin bu kez gene ne eksik yanlış yerde avlanıyosun derler düşersin yollara nihayetinde uzun zaman sonra başlarsın bişeyler almaya ama dayanabilirsen:'(:'(:'( Aramıza hoşgeldiniz... |
Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Rastgelsin.
|
aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Saat 12:36. |