![]() |
Muhtelif site adresleri
arkadaşlar yabancı dil bilenler daha avantajlı.. sıkıldıkça bakabileceğiniz ve mutlaka bir şeyler kapabileceğiniz site adresleri
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Eline sağlık muvaffak Abi ingilizce öğrenince ilk işim bunları okumak olcak...
|
Eline sağlık Muvaffak abi.Bu sitelere web çeviri adlı bir program var onunla bakabilirsiniz...İngilizce siteleri Türkçe yapıyor resimler hariç. :deli:
|
Sami şu web çevirici sitenin tam adresini versene yararlı olur inancındayım.
|
Alıntı:
bulana +rep hediye :D yok bu başka sitedeydi |
Hemen siz isteyin yeter......Bekleyin hemen bulayım cracklı olsun hemde
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Arkadaşlar, web çeviri programına alternatif birşey var...
umarım yararlı olur... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Sami ben bunu uzun zamandır kullanıyorum... Bahsettiğini de ben indirecem. Kıyaslama yapmadım daha...
Saygılar.... |
Alıntı:
Hemen yazayım ki boş yere download yapmayın dedim... Saygılar.... |
Saat 13:43. |